Ingezonden persbericht


persbericht

Op vakantie met gelijkgestemde zielen...
Alleen op weg, maar samen op reis met summum single reizen

Amsterdam, april 2007 ­ Summum Reizen, aanbieder van onvergetelijke groepsrondreizen naar alle uithoeken van de wereld, organiseert wegens groot succes ook in 2007 speciale singlereizen. Onder het motto 'alleen weg, maar samen op reis' kunnen singles onbezorgd de wereld verkennen. Kenmerkend voor Summum Reizen is de individuele vrijheid voor iedereen die dat wil; deelnemers kunnen zich aansluiten bij de groep, maar ook hun eigen plan trekken en bijvoorbeeld op eigen gelegenheid een stad verkennen. Iedereen die alleen op reis gaat kan zich aanmelden, vrijgezel of niet. Van Costa Rica tot Sri Lanka, Summum Reizen biedt voor elke single een passende reis.

Singles ontdekken Summum Reizen
De groepsreizen van Summum Reizen zijn al jaren geliefd bij singles. Speciaal voor hen startte Summum Reizen vorig jaar met een speciaal pakket singlereizen: groepsreizen voor alleenreizenden. Dagmar Ypenberg, marketing manager van Summum Reizen, vindt 'single' een ruim begrip: Iedereen die alleen reist kan boeken, vrijgezel of niet. Omdat alle reisgenoten zonder vrienden, kennissen of partner op reis zijn, trekken de deelnemers al snel gezamenlijk op, bijvoorbeeld tijdens de excursies of het avondeten. De reisbegeleiding kent alle ins en outs van de bestemming en geeft aantrekkelijke suggesties. Het programma is vergelijkbaar met dat van de andere Summum reizen: we overnachten in comfortabele hotels, op tweepersoonskamers (waarbij mannen bij mannen en vrouwen bij vrouwen worden ingedeeld), of ­ tegen meerprijs ­ op een éénpersoonskamer. Het grote verschil zit 'm in de samenstelling van het gezelschap, bestaand uit allemaal reislustige singles. Gelijkgestemde zielen dus."

Reisforum op Summum.nl
Summum Reizen biedt op de website een reisforum met een speciaal gedeelte voor singles. Dit forum is een digitale ontmoetingsplek waar voorafgaand aan de reis alvast contact gelegd kan worden met reisgenoten. Mexico, Costa Rica, Thailand, Marokko of Jordanië/Egypte ­ met 10 singlereizen is er voldoende keuze. Na afloop van de reis kunnen via het forum ervaringen worden uitgewisseld. Een digitaal verlengstuk om met je reisgenoten nòg meer (na) te genieten van de reis!

Meer informatie en boekingen
Zie voor het forum, meer informatie en boekingen www.summum.nl.

Summum Reizen biedt een bijzonder veelzijdig, gevarieerd en betaalbaar aanbod van comfortabele groepsrondreizen naar bestemmingen in Azië, Afrika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. Het is een organisatie van en voor mensen met een passie voor reizen, het ontdekken van al het moois dat onze wereld te bieden heeft en het actief beleven van andere culturen. Wie op zoek is naar een afwisselende en betaalbare groepsrondreis vindt bij Summum Reizen ongetwijfeld iets van zijn gading. Je ziet meer met Summum Reizen. Zie ook www.summum.nl.