Politie Zeeland


---


W-1039-2007 Rijden onder invloed, Vlissingen
Woensdagavond rond 23.00 uur is een 54-jarige automobilist uit 's-Gravenpolder, aan de Hendrikstraat in Vlissingen met zijn auto tegen een paaltje gereden.
Rond genoemd tijdstip reed de man over de Hendrikstraat. Na het nemen van een bocht verloor hij de macht over het stuur en botste tegen een paaltje.
Toen hij verder reed naar de Nieuwstraat merkte hij dat de auto, door de schade, niet meer wilde rijden.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 3 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs is ingevorderd.

O-1040-2007 Diefstal uit auto, Brouwershaven
Tussen woensdagavond 21.00 uur en donderdagochtend 11.00 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Grevelingse Slag in Brouwershaven.
Uit de auto is een radio met navigatiesysteem met een waarde van enkele duizenden euro's weggenomen.
De auto is opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

O-1041-2007 Kop/staartbotsing, Oosterland
Donderdagmorgen rond 10.30 uur vond er op de N59 een aanrijding plaats waarbij een vrachtwagen en twee personenauto's beschadigd raakten.
Een 55-jarige vrachtwagenchauffeur uit de gemeente Middelburg stopte ter hoogte van de Nieuwe Groeneweg en wilde keren wat er plaatse niet is toegestaan. Een 26-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen-Duiveland die achter hem reed, zag dit en kon op tijd stoppen. Een 26-jarige automobilist uit dezelfde gemeente die weer achter haar reed, lukte dit niet en hij botste achter op haar auto. De vrouw schoot op haar beurt weer door tegen de vrachtwagen waarna haar auto hieronder vast bleef zitten. De bestuurders bleven ongedeerd en kwamen met de schrik vrij. De twee personenauto's raakten zwaar beschadigd, de vrachtwagen had lichte lakschade.

O-1042-2007 Automobiliste rijdt tegen hek, Zierikzee
Een 79-jarige vrouw uit Zierikzee is donderdagmorgen rond 11.30 uur met haar auto tegen een hekwerk tot stilstand gekomen.
Op een parkeerplaats aan de Hoofdpoortstraat week ze bij het nemen van een bocht teveel uit naar rechts waardoor ze in de berm tegen een hekwerk aanreed. De auto werd met behulp van een takelauto uit de berm getrokken maar had geen schade. De 79-jarige vrouw kwam met de schrik vrij.

---- --