AutoRai

MaseratiStore.com online

(4/12/2007)
De nieuwe, exclusieve Maserati merchandisingartikelen zijn vanaf nu online beschikbaar. Met onmiddellijke ingang kunnen alle Maserati Collection producten gekocht worden op een speciale e-commerce site: www.maseratistore.com.

De collectie is onderverdeeld in zes categorieën: Pure, Executive, Leisure, Gift, Passion en Maserati Corse, en bevat klassieke en sportieve artikelen als kleding, lederen items, accessoires en geschenken. Het is duidelijk dat alle artikelen zich onderscheiden door de aandacht voor hun behandeling en door de aandacht voor detail, zoals het merk Maserati dat altijd garandeert.

MaseratiStore.com voorziet in een gemakkelijke, betrouwbare en punctuele service, zodat alle liefhebbers van het merk Maserati producten van hoge kwaliteiten kunnen kopen en deze op ieder gewenst adres, waar ook ter wereld, kunnen laten afleveren.

De artikelen uit de Maserati Collection zijn ook wereldwijd beschikbaar in de Maserati dealerbedrijven en in de nieuwe Maserati showroomwinkel in Viale Ciro Menotti.