De Vries Robbé Groep NV

Persbericht Aantal pagina's: 1

Schiedam, 12 april 2007

DVRG verkoopt telecom activiteiten

De directie van De Vries Robbé Groep (DVRG) maakt bekend dat de installatie- en onderhoudsactiviteiten van haar 100% deelneming Multi Enterprise Putten BV (MEP) zijn verkocht aan de voormalig bestuurder van MEP middels een management buy-out. De betrokken medewerkers worden eveneens overgenomen door de nieuwe eigenaar. In 2006 realiseerde MEP een omzet van circa 600.000. De overnamesom van 100.000 wordt in contanten voldaan.

DVRG geeft met deze verkoop verder invulling aan haar eerder gepubliceerde beleid om activiteiten af te stoten die niet tot de kernactiviteiten behoren.

Over De Vries Robbé Groep NV
De Vries Robbé Groep NV is een investeringsmaatschappij. Investeringen vinden primair plaats in online retailing, ICT en distributie, vastgoed en kansrijke participaties. Marktomstandigheden en conjunctuur bepalen aard en niveau van de investeringen en de verkopen van belangen. In beginsel wordt gekozen voor meerderheidparticipaties of de mogelijkheid om tot een meerderheid te komen. Resultaten zullen worden bepaald door zelfstandige omzet en opbrengsten uit verkopen. De ambitie is om de investeringen samenhangend te doen, zodat synergetische effecten kunnen worden nagestreefd.

Einde bericht
Voor verdere informatie:

De Vries Robbé Groep NV: Cor van der Maarel 010-2469225


---- --