Politie Gelderland-Midden

Getuigen gezocht van brand graafmachine

Publicatiedatum: 12-4-2007 18:18:52

DUIVEN- De politie is op zoek naar getuigen in het onderzoek naar de brand van een graafmachine op het industrieterrein t Holland in Duiven op 9 april .

Rond 05.00 uur die ochtend kwam bij de politie de melding binnen dat op het industrieterrein een graafmachine in brand stond. De politie is nadien een onderzoek gestart. Vermoed wordt dat er sprake is van brandstichting. Een buurtonderzoek heeft tot nu toe te weinig informatie opgeleverd.

De politie is op zoek naar getuigen waarmee nog geen contact is geweest en die mogelijk iets gezien hebben voor of rond het tijdstip van de brand op of in de directe omgeving van industrieterrein t Holland in Duiven.

De belangstelling van de politie gaat met name uit naar 2 vooralsnog onbekende fietsers. Uit onderzoek is gebleken dat zij wellicht 3 jongens hebben zien weglopen vlak voor, tijdens of direct na de brand. Deze fietsers worden gevraagd zich te melden bij de politie in Duiven.

Maar ook andere getuigen worden van harte uitgenodigd contact met de politie op te nemen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer:0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Bent u geen getuige maar heeft u toch informatie over deze zaak, neemt u dan ook contact op met de politie op één van de genoemde telefoonnummers.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---