TDM Holdings N.V. neemt Comparex Nederland B.V. over


NAARDEN/ZALTBOMMEL, 20070412 -- TDM Holdings N.V., Europa's snelst groeiende ICT powerhouse, heeft de Nederlandse vestiging van Comparex Deutschland GmbH overgenomen. Comparex Nederland B.V. past perfect in de buy & build strategie van TDM Holdings N.V. Door toevoeging van Comparex Nederland B.V. verstevigt TDM haar Nederlandse positie als enterprise system integrator voor de middelgrote en grote organisaties. Comparex Nederland B.V. zal per direct een nieuwe naam krijgen: InforsaCom Nederland B.V.. Andrew Loedolff blijft Managing Director.

Comparex heeft tientallen jaren ervaring in het ontwerpen en implementeren van effici?nte server- en storageoplossingen in datacenter omgevingen (Mainframe, Unix/Linux en Windows). De hiermee opgebouwde kennis en ervaring wordt gecombineerd met een specifieke focus op het gebied van hoge beschikbaarheid van IT-systemen.
TDM Holdings NV kent 3 divisies:
* becom, Europa's grootste IBM-partner waarin hoogwaardige kennis omtrent IBM-infrastructuur is samengebracht,
* InforsaCom, de leidende multi-brand (HP, SUN, EMC, ..) partner met cross-system kennis, en
* InDemand, de vooruitstrevende Solutions divisie, waarin 200 ambitieuze professionals zich dagelijks bezighouden met het leveren van hoogwaardige diensten (Microsoft, Middleware, SAP, e.a.) en projecten.

Terence Bruyn, oprichter/CEO van TDM Holdings N.V. : "met de toevoeging van Comparex hebben wij in Nederland een sterk fundament gelegd voor verdere expansie van onze activiteiten in de Benelux. Comparex heeft een zeer loyaal klantenbestand en uitermate bekwame medewerkers. Deze acquisitie past in de Europese consolidatiestrategie van TDM Holdings. De overname betekent voor al onze klanten toegang tot de beste skills, Europa's enige Technology Evaluation Center, en een schat aan Europese ervaring."

Andrew Loedolff, MD van Comparex Nederland B.V.: "consolidatie is the name of the game. Het up-to-date houden van kennis en ervaring kost steeds meer tijd en geld. Lokale Business Partners kunnen deze investeringen moeilijk zelf opbrengen. Continu?teit en kwaliteit spelen een steeds grotere rol in projecten. Als onderdeel van TDM Holdings N.V. kunnen onze klanten en medewerkers profiteren van de ervaringen en thought leadership binnen de drie divisies van TDM."

Over de COMPAREX Group
Als system integrator biedt COMPAREX flexibele en stabiele ICT-oplossingen op het gebied van storage en servers met 'high availability' op elk niveau. Zij houdt zich bezig met het ontwerpen, inrichten en beheren van ICT-infrastructuren in `mission-critical' omgevingen. Haar expertise bevindt zich op de volgende vlakken: Storageconsolidatie, Serverconsolidatie, Back-up & Restore, Disaster Recovery, Security, Networking en Server Based Computing. COMPAREX heeft in Europa ongeveer 650 werknemers en is vertegenwoordigd in elf Europese landen. De jaaromzet in Europa bedraagt ongeveer EUR. 312 miljoen. Voor meer informatie: www.comparex.de

Over TDM Holdings N.V.
TDM Holdings N.V. is ??n van de meest toonaangevende en snelst groeiende IT infrastructure solution partners voor middelgrote en grote bedrijven in Europa. Zij leveren innovatieve, hoog renderende IT oplossingen gebaseerd op `proven technology standards'. Deze oplossingen worden geheel afgestemd op de dynamische behoeften van haar klanten. Tot TDM Holdings N.V. behoren de becom Groep, InforsaCom en InDemand Solutions. TDM is vertegenwoordigd in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland met 520 hooggekwalificeerde medewerkers. De omzet bedraagt EUR. 310 miljoen. Voor meer informatie: www.tdm-holdings.nl