Ingezonden persbericht


Persbericht

ALD Automotive in 36 landen

Hoofddorp, 12 april 2007. ALD Automotive zet haar wereldwijde uitbreiding voort en opent deze maand een vestiging in Algerije. De internationale leasemaatschappij is nu in 36 landen actief en heeft hiermee de grootste landendekking.

In 2006 werden in Algerije 148.235 nieuwe auto's verkocht. Daarmee zijn de verkoopaantallen na twee jaren met hoge groeicijfers, gestabiliseerd ten opzichte van 2005. De markt voor bedrijfswagens wordt geschat op 15.000 voertuigen.

De manager van ALD Automotive Algerije is Gilles Colboc. Hij werkt al sinds 1993 voor ALD Automotive, onder meer in de functie van directeur car sales (ALD Frankrijk) en operationeel directeur (ALD Frankrijk en ALD International).

Met deze nieuwe vestiging is ALD Automotive nu actief in bijna het gehele Middellandse Zee-gebied - Marokko, Algerije, Egypte, Turkije, Griekenland, Kroatië, Italië, Frankrijk en Spanje. Dit sluit aan bij de doelstelling van het bedrijf haar internationale klanten door de hele wereld van dienst te kunnen zijn.


- Einde persbericht -

ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. Met 680.050 voertuigen en 3500 werknemers in 36 landen, behoort ALD Automotive tot de grootste autoleasemaatschappijen van Europa. ALD Automotive is onderdeel van de Franse bankgroep Société Générale.

Voor meer persinformatie:
Lonneke van der Horst, Marketing Manager
Telefoon: +31 (0)20 - 658 70 00
E-mail: lonneke.vanderhorst@aldautomotive.com

-----------------------


---- --