Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

|Datum |12 april 2007|
|Nummer|007          |
VEENMAN LEVERT RUIM 1000
SYSTEMEN AAN ARBO UNIE

Arbo Unie en Veenman hebben overeenstemming bereikt over een order voor 1095 systemen op het gebied van documentenautomatisering. Daarmee standaardiseert Arbo Unie deze systemen naar één leverancier, Veenman, en één merk, HP.

Veenman is één van de belangrijkste specialisten op het gebied van kantoor- en documentenautomatisering in Nederland. Arbo Unie is marktleider op de markt van arbodienstverlening en zet haar expertise in bij de ondersteuning van gezonde groei en ontwikkeling van medewerkers en organisaties.

Tot vorig jaar werkte Arbo Unie gedecentraliseerd met 12 leveranciers en 80 tot 100 machinemodellen. Besloten werd om zowel inkoop als visie op de automatisering te uniformeren en vanuit het hoofdkantoor in Utrecht aan te sturen. In samenwerking met Getronics PinkRoccade en Partners in Perspective werd besloten in te gaan op de aanbieding van Veenman.

Volgens Jordi van Berkum, Salesmanager Large Accounts bij Veenman, waren de stabiliteit van de HP-producten en de grote kostenbesparing essentieel bij het bereiken van een partnership tussen Arbo Unie en Veenman. De bestaande apparaten bij alle vestigingen worden 1 op 1 vervangen. Veenman is inmiddels gestart met deze grote operatie. De officiële opleveringsdatum is 1 april 2007.

Arbo Unie verwacht 40% te besparen op de directe kosten door out sourcing, efficiencyverbetering, een betrouwbare en meedenkende partner, betrouwbaarheid van de apparatuur en het bedieningsgemak voor de gebruikers. Door de keuze van 1 leverancier met één aanspreekpunt zal ook indirect een aanzienlijke besparing gerealiseerd worden. Alle HP-machines worden op leasebasis van Veenman afgenomen en de notastroom wordt vereenvoudigd naar één standaard afdrukprijs.

Veenman levert met de HP-modellen de bewezen netwerktechnologie, superieure printprestaties en de betrouwbaarheid van HP. Verder geeft Veenman met de filosofie 'Orde op Zaken' veel extra service, die zich vooral uit in het meedenken in de automatiseringsstrategie bij Arbo Unie.

Robin Goemans,
Marketing Manager Veenman