Time : 10:30:00
Date : 12 April 2007
Sender Name: american excess

Corvette-Camaro-Firebird meeting

Corvette-Camaro-Firebird meeting (all US-cars welcome). Voor de eerste keer wordt door de vereniging van Corvette, Camaro en Firebird rijders een meeting georganiseerd op de locatie 'Klein Boom' (gemeentelijke feesthallen) te Putte, bij Mechelen. Deze meeting richt zich in de eerste plaats tot de bezitters van bovenvernoemde merken, zowel de oldtimers als de nieuwere modellen. Echter alle wagens van Amerikaanse oorsprong zijn welkom op dit evenement. Er zullen dus eveneens, bijvoorbeeld met chroom beladen Oldsmobiles uit de jaren '40, van grote vinnen voorziene Cadillacs uit de fifties, sportieve Ford Mustangs uit de jaren '60, Dodge en andere muscle-cars uit de jaren '70 te zien zijn. Alsook Vans, Pickups in verschillende uitvoeringen, stoere Hummers, Hotrods, Customcars enz.
Alle deelnemende voertuigen zullen gejureerd worden en kunnen dus meedingen naar diverse trofeeën, zoals het best onderhouden of het best gerestaureerd model.
Er zullen ook enkele standjes aanwezig zijn met modelauto's, boeken, restauratieonderdelen, Western artikelen en andere voorwerpen i.v.m. het onderwerp van deze meeting. Speciaal voor de kinderen worden animaties voorzien en catering is ook ter plaatse.

Openingsuren voor deelnemers en bezoekers : van 10 uur tot 18 uur. Inkom 5 euro

Info op www.american-excess.com of
Peter Van Goethem
tel. 0475/492648

URL: http://www.american-excess.com Picture:
Attachments: (None)

Translations: (None)

Link to Press Release - NL