Politie Zeeland


---


Z-1043-2007 Politie ontdekt gestolen motoren, Zaamslag
De politie heeft donderdagmiddag in een schuur bij een woning in Zaamslag een drietal motoren aangetroffen die waren gestolen in België.
Op aanwijzing van de Belgische politie nam de Zeeuwse politie een kijkje in de schuur waar de drie motoren werden ontdekt. De motoren zijn inbeslaggenomen. In verband hiermee heeft de politie een 31-jarige man uit de gemeente Terneuzen gehoord. Van hem is een verklaring opgenomen.

Z-1044-2007 Fietser rijdt tegen auto, Hulst
Een 14-jarige jongen uit Hulst is donderdag rond 18.00 uur in botsing gekomen met een personenauto.
De jongen fietste vanaf de Overdamstraat de Dubbele Poort op. Hij zag hierbij een van linkskomende auto, bestuurd door een 56-jarige vrouw uit de gemeente Hulst, over het hoofd waarna een aanrijding volgde. De jongen vloog enkele meters door de lucht waarna hij op het wegdek terechtkwam. Zijn letsel leek mee te vallen maar voor de zekerheid kwam toch een ambulance ter plaatse. De fietser had bij de aanrijding enkel een pijnlijke arm en rug opgelopen en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

O-1045-2007 Meetapparatuur gestolen, Kapelle
In de nacht van woensdag op donderdag is er ingebroken in een bestelauto die stond geparkeerd aan de Achterweg.
Uit de auto werden diverse meetapparaten weggenomen t.w.v. een paar duizend euro.

O-1046-2007 Twee auto's total loss, Sint Annaland
Op de Oude Zeedijk raakten donderdagmiddag rond 15.30 uur twee auto's total loss bij een aanrijding.
Een 51-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen reed over de Oude Zeedijk, komende uit Sint Annaland, en zag dat op de t-splitsing 2 auto's voor haar de weg op kwamen rijden. Daarachter kwam nog een auto, bestuurd door een 66-jarige vrouw uit de gemeente Tholen, die eerst stopte maar daarna toch de weg op kwam gereden. De 51-jarige vrouw kon niet meer op tijd stoppen waarna zij vol in de zijkant van de auto reed. De 66-jarige bestuurster moest door de brandweer uit haar auto worden geknipt waarna zij met onbekend letsel werd overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Ambulancepersoneel heeft ook de 51-jarige bestuurster onderzocht maar haar verwondingen bleken mee te vallen.

---- --