Gemeente Bernheze


De Nationale Sportweek

In 2007 vindt voor de vierde keer de Nationale Sportweek plaats. Dit jaar is het van 13 tot en met 21 april 2007. Tijdens deze week krijgt sport in Nederland extra aandacht met allerlei activiteiten.

De Nationale Sportweek is dé week van het jaar waarin de sport in Nederland extra onder de aandacht van elke Nederlander wordt gebracht. Inmiddels weten we eigenlijk allemaal wel dat sporten leuk en gezond is. Ook weten we dat het de integratie en de sociale contacten bevordert. Toch zijn nog steeds niet genoeg Nederlanders voldoende actief bezig. Daarom is de Nationale Sportweek in het leven geroepen.

Organiseert u tijdens de Nationale Sportweek van 13 t/m 21 april 2007 een activiteit voor sporters? U kunt deze activiteit aanmelden op www.denationalesportweek.nl (site opent in nieuw venster). Bezoekers van de website kunnen onder het kopje 'Meedoen' dan uw activiteit opzoeken. Alle aangemelde activiteiten kunnen worden gezocht op woonplaats, leeftijd, sport of provincie. Zo kan iedereen de activiteiten bij hem of haar in de buurt vinden, bezoeken en misschien zelfs eraan meedoen.

Uw organisatie doet zo mee en ondersteunt op die manier de Nationale Sportweek en dus dé sport in Nederland. Sporten is immers gezond, het biedt verenigingen en andere sportaanbieders een sterkere basis voor de toekomst en het levert de eigen activiteit extra publiciteit op!