Gemeente Reimerswaal


Nationale sportweek 2007

Geplaatst op: 28-02-2007

De Nationale Sportweek komt eraan!
Dit is dé week van het jaar waarin de sport in heel Nederland in het zonnetje wordt gezet. Van vrijdag 13 april tot en met zaterdag 21 april kan iedereen zelf zien en ervaren wat er allemaal mogelijk is op sportief gebied in de gemeente. Je ervaart hoe leuk het is om te sporten en hoe belangrijk het is om alleen of samen met anderen actief bezig te zijn. Je zult zien dat er altijd een sport is die bij je past en bij je in de buurt te beoefenen is!

Jong en oud kan meedoen aan proeflessen, open trainingen, clinics, sportdagen en vele andere activiteiten. Er worden activiteiten door de gemeente georganiseerd, maar ook verenigingen krijgen de kans om activiteiten te organiseren voor hun tak van sport. Op vrijdag 13 april a.s. zal de Nationale Sportweek op een spectaculaire manier geopend worden.
Later kunt u daar meer over lezen.

Elke dag van de Nationale Sportweek heeft, net als vorig jaar, een thema.
o Vrijdag 13 april Opening Nationale Sportweek
o Zaterdag 14 april Dag van de Balsport
o Zondag 15 april Dag van de Fietssport
o Maandag 16 april Dag van de Wintersport
o Dinsdag 17 april Dag van de Racketsport
o Woensdag 18 april Dag van de Watersport
o Donderdag 19 april Dag van School en Sport
o Vrijdag 20 april Dag van de Spring en Swingsport o Zaterdag 21 april Dag van de Loop en Wandelsport

Er zullen activiteiten aangeboden worden die aansluiten bij het thema van de dag, maar er kunnen ook activiteiten los van het thema georganiseerd worden, of op een andere dag georganiseerd worden. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter het succes van de Nationale Sportweek! Daar kunnen we met z´n allen voor zorgen: gemeente, sportaanbieders, scholen en natuurlijk de deelnemers!

Vraag ook eens op uw / jou vereniging / club of zij iets gaan organiseren in de Nationale Sportweek, of neem zelf initiatief. Alles is mogelijk!
De gemeente Reimerswaal daagt iedereen uit mee te doen aan allerlei aantrekkelijke activiteiten in deze week!

Graag houden wij u om de week op de hoogte over de Nationale Sportweek: welke activiteiten georganiseerd gaan worden, hoe u zich in kunt schrijven, leuke nieuwtjes, etc. Hou Reimerswaal Informatie dus in de gaten!

Kijk ook eens op www.reimerswaal.nl en www.nationalesportweek.nl