Ingezonden persbericht


BN'ers starten warming-up voor de Nationale Sportweek

Joris Putman, Hans Dijkstal, Marco Borsato en Winston Post hebben meer met elkaar gemeen dan u misschien denkt. Ze maken alledrie regelmatig tijd vrij om te sporten, ondanks hun drukke agenda. En daardoor zijn ze ideale ambassadeurs van de Nationale Sportweek, net als Elsemieke Havenga, Foppe de Haan, Bas Muijs, Jody Bernal, Joris Putman, Yvonne van Gennip, Frits Wester, Jochem van Gelder, Gijs Wanders, Hella van der Wijst en Edward van Cuilenborg. De foto's van alle ambassadeurs zijn nu te downloaden via de onderstaande link.

http://www.nationalesportweek.nl/overnsw/pers/

De Nationale Sportweek is dé week van het jaar waarin heel Nederland in het teken van sport staat. Overal in het land vinden proeflessen, clinics en demonstraties plaats. Iedereen kan zo zelf ervaren hoe leuk het is om te sporten, vooral als je dat samen met een vriend of vriendin doet. Het thema is dit jaar dan ook: 'Regel een sportdate!' Van 13 tot en met 21 april wordt iedereen opgeroepen samen te gaan sporten.

De ambassadeurs van de Nationale Sportweek geven daarbij het goede voorbeeld. Zij hebben in ieder geval een sportdate op 13 april, bij de opening van de Nationale Sportweek op de Dam in Amsterdam. Ook zijn ze aanwezig bij sportevenementen in de rest van de week. Wilt u meer informatie? Kijk dan op ww.nationalesportweek.nl of neemt u contact op met Sasja Gerritsen. Dit kan per email: sgerritsen@porternovelli.nl of per telefoon (06) 54 92 10 44.

Met vriendelijke groet,

Hanneke van den Pol-Thoonen
Directeur Nationale Sportweek