Gemeente Soest

Werkzaamheden spoorwegovergang Ossendamweg

Datum: 30/03/2007

Vanaf vrijdag 13 april 2007 om 19.00 uur 's avonds tot maandag 16 april 2007 om 6.00 uur 's ochtends zal de spoorwegovergang Ossendamweg (nabij NS station Soest-Zuid) volledig worden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer in verband met reconstructiewerkzaamheden. Deze werkzaamheden worden ook in de nachtelijke uren uitgevoerd. Dit kan overlast met zich meebrengen. Het verkeer wordt door middel van borden omgeleid via de spoorwegovergang aan de Dalweg. Voor de doorgang van fietsers en voetgangers worden tijdelijke voorzieningen getroffen.

Voorafgaand aan deze werkzaamheden worden vanaf dinsdag 10 april 2007 de aansluiting van de Kastanjelaan op de Ossendamweg en de aansluiting van de Parklaan op de Koningsweg afgesloten. Ook het fietspad tussen de Bosstraat en de Kastanjelaan wordt afgesloten. Fietsers kunnen gebruik maken van het fietspad aan de stationszijde. De werkzaamheden aan de fietspaden en verkeerslichten zullen, behoudens onvoorziene weersomstandigheden, op woensdag 25 april 2007 zijn afgerond.

Bereikbaarheid Overhees
Gelijktijdig met de werkzaamheden aan de spoorwegovergang wordt ook gewerkt aan de aanleg van een rotonde op het kruispunt Koningsweg/ Dorpsstreek. De bereikbaarheid van Overhees is vanuit noordelijke richting gewaarborgd via de Clemensstraat. Uit zuidelijke richting is Overhees bereikbaar via de omleidingsroute via de spoorwegovergang aan de Dalweg of via de spoorwegovergang aan de Foekenlaan.

© 2004-2007 Gemeente Soest - Disclaimer