Gemeente Lelystad

Muziektheatergroepen presenteren gezamenlijk podium All Together

Mede met behulp van een subsidie van de gemeente Lelystad houdt het Centrum voor Amateurkunst Flevoland (CAF) op vrijdag 13 april onder de titel All together een podium voor muziektheatergroepen in het nieuwe Agora-theater.

Informatiemarkt

Zes Flevolandse groepen presenteren dan wat ze in huis hebben. Uit Lelystad zijn dat de Flevolandse Theatervereniging, Zangtheater Circle of Music en de musicalafdeling van Centrum voor Kunst en Cultuur De Kubus. Uit de Noordoostpolder zijn het dansschool Artistique en Ventura en uit Zeewolde balletschool Zeewolde. In de foyer is er een informatiemarkt met voorlichtingsmateriaal van álle dus ook niet meespelende Flevolandse muziektheateraanbieders.

De voorstelling

De voorstelling op 13 april begint om 20.00 uur en bestaat uit korte presentaties en een gezamenlijk lied, uitgevoerd door de 6 muziektheatergroepen. De gekozen werkvorm, 'Work in Progress', zorgt ervoor dat het een vlot en aantrekkelijk programma wordt. De gastregisseuse Liekje Welten zorgt voor de rode draad binnen de verscheidenheid.

Oriënteren

Voor wie overweegt om aan zang, dans en toneel te gaan doen biedt het programma All Together een uitgelezen mogelijkheid om te zien wat er op muziektheatergebied in Flevoland zoal te doen is. Tevens biedt het de gelegenheid te kijken bij welke groep je je thuis voelt.

Informatie

Locatie: Agora Theater Lelystad, Agorabaan 12
Aanvang: 20.00 uur
Kaarten: 5,- (tot 12 jaar 3,-)
Reserveren: kassa@agora-lelystad.nl
Info: www.centrumamateurkunst.nl


---