Ingezonden persbericht


Muzikaal weekend bij het Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

Het Centrum Beeldende kunst aan de Nieuwe Binnenweg 75 in Rotterdam heeft sinds een paar maanden een klein muziekpodium. Al eerder traden daar locale en nationale bands op zoals the Jack stafford Foundation en Markowski. In samenwerking met het Motel Mozaïque Festival zullen op zaterdag 14 april Stephanie Dosen en Robert Gomez optreden. Daarnaast kunt u vanaf 12:00 uur bij het Centrum Beeldende Kunst terecht voor kunst, de BART Store, koffie en thee en even bijkomen van het festival. De entree is gratis. De avond tevoren vindt een nachtwandeling plaats vanuit het Centrum Beeldende Kunst, langs openbare kunst - inschrijven kan via www.motelmozaique.nl.

Het geluk van vrijdag de 13e

Op vrijdag 13 april om 23 uur start vanuit het Centrum Beeldende Kunst een nachtwandeling langs openbare kunst, de schaduwzijde van architectuur, en couleur locale. Kunstenaar Martine Herman neemt haar gasten mee om verhalen te vertellen achter bekende en onbekende beelden op straat, en vertelt enige gelukkige en ongelukkige anekdotes over de totstandkoming van architectuur en beelden in het centrum. Muzikale intermezzo's en een drankje onderweg staan gepland. Aanmelden via www.motelmozaique.nl

Stephanie Dosen: zaterdag 14 april 14:30 toegang gratis

Singer/songwriter Stephanie Dosen woont en werkt in het hart van de Amerikaanse muziek geschiedenis, Nashville Tennessee. Dit Lo Fi Folk talent raakt je hart en je oren, als een zacht briesje gevuld met steen. Natuurlijk staat zij ook op de Motel Mozaïque Sample cd die gratis verkrijgbaar is aan de Artotheekbalie (zo lang de voorraad strekt).

http://www.myspace.com/stephaniedosen

Robert Gomez: zaterdag 14 april 16:00 toegang gratis

De stem van deze jonge Texaanse songschrijver roept beelden op van verre en lang vergeten sterrenhemels. In zijn stem klinkt enige melancholie door waar je ondanks alles toch vrolijk van wordt.

http://www.robertgomezmusic.com

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

Nieuwe Binnenweg 75

3014 GE Rotterdam

di - vr 12 - 17 uur; za 10 - 17 uur; zo 12 - 17 uur

www.cbk.rotterdam.nl



Ingezonden persbericht