Nederlandse Tafeltennisbond


Volgende week is het Nationale Sportweek

11-04-2007

Volgende week wordt de jaarlijkse Nationale Sportweek weer gehouden. In de aanloop naar de Nationale Sportweek toe (13 t/m 20 april) is er in de media al veel aandacht besteed aan het evenement. Het kan je bijna niet ontgaan zijn.
Via deze website zijn de verenigingen ook opgeroepen om mee te doen aan de Sportweek

Activiteiten organiseren
Hoe doe je dat ? Gewoon door op één van de dagen volgende week de deuren van je vereniging open te zetten en een activiteit te organiseren. De Nationale Sportweek is namelijk bedoeld om iedereen zoveel mogelijk kennis te laten maken met de sportvereniging. Een uitgelezen kans dus om je tafeltennisvereniging in de kijker te zetten.

Win een batskills set
Om tafeltennisverenigingen extra te stimuleren mee te doen aan de Sportweek wordt er een prijs verbonden aan de leukste actviteit. Uit de ingezonden foto's of verslagjes van verenigingen wordt er één gekozen die het meest aansprekend is. Deze vereniging krijgt een parchtige Batskills set. Battskills is een nieuw geíntroduceerd vaardigheidsspel speciaal bedoeld om de tafeltennisjeugd op een leuke manier tafeltennisvaardigheden bij te brengen. Batskills is erg populair. Enkele tientallen verenigingen hebben al een set besteld bij de NTTB (zie hiervoor ook de promoshop van deze website)

De foto's en/of verslagen van de Nationale Sportweek activiteit bij jouw vereniging kan je opsturen naar: engelaar@nttb.nl