Gemeente Capelle a/d IJssel

|                                                                              |
Persbericht
datum:
11 april 2007
nummer:
032
|                                                                              |
Opening Fluisterkooi en mini-voetbaltoernooi

Op vrijdagmiddag 13 april wordt rond 15.15 uur de Fluisterkooi langs de Ardalaan in Fascinatio officieel in gebruik genomen. Wethouder Hans Jacobs zal daartoe het gebruikelijke lint doorknippen, bijgestaan door niemand minder dan de coming-up voetbalparel van Feyenoord Royston Drenthe. Aansluitend is de Fluisterkooi toneel voor een mini-voetbaltoernooi. Diverse teams - speciaal voor deze gelegenheid samengesteld uit o.a. politici, Com?Wonen, politie, LinC, gemeenteambtenaren en omwonenden - nemen deel aan dit toernooi.

De fluisterkooi, door de speciale constructie stil voor de omgeving, werd medio maart al geplaatst en is door de jeugd inmiddels uitgebreid beproefd. Toch heeft dat niemand ervan weerhouden om nu, een maand later, het geheel alsnog een officieel tintje te geven. En om er een aanleiding in te zien een minivoetbaltoernooi te organiseren. Om 15.30 begint de eerste wedstrijd in het toernooi. Om ongeveer 17.50 uur, zo verwacht toernooidirecteur Wendy Rietveld, zal de finale gespeeld worden.

Ontspanning
Afgelopen is het dan nog niet. Want Wendy Rietveld, in het dagelijks leven sportbuurtmedewerkster van LinC, heeft ook aan de inwendige mens gedacht. Na de inspanning is het tijd voor ontspanning onder het genot van een barbecue. En wie wil kan zich ook nog uitleven met line-dancing of springen op een luchtkussen. Aan het weer zal het deze middag ook niet liggen; de voorspellingen voor vrijdag a.s. zijn zonder meer fantastisch te noemen.