Gemeente Drimmelen


College fietst mee met fietsers voor het KWF


----------

Carnavalsvierders uit Drimmelen zamelen geld in tijdens rondje Nederland

Misschien ziet u ze wel rijden op de tandem vandaag of morgen, Bart en Martin uit Drimmelen. Want van 13 tot 20 april maken Bart Jaspers en Martin Monsieurs van Carnavalsvereniging 'de Durdouwers' uit de gemeente Drimmelen een fietstocht door Nederland voor het Koninklijk Wilhelmina Fonds (KWF) Kankerbestrijding.

De fietsers vertrekken op vrijdag 13 april om 9.00 's ochtends voor het nieuwe gemeentehuis in Made. De wethouders en de gemeentesecretaris fietsen mee via Drimmelen naar de gemeentegrens in Lage Zwaluwe. Dit is het begin van een tandemtocht door Nederland die leidt van Made naar Voorschoten, Amsterdam, Heerhugowaard, Sneek, Zwolle, Arnhem, 's- Hertogenbosch, Zundert en weer eindigt in Made.

Op vrijdagavond 20 april rond 20.00 uur worden Bart en Martin weer verwacht in café het Trefpunt in Made, waar ze worden onthaald door familie en vrienden. Het college van de gemeente Drimmelen zal weer met ze meefietsen vanaf de gemeentegrens in Terheijden, langs Wagenberg naar Made.

Na het overlijden van familieleden en een goede vriend aan kanker, besloten Martin en Bart dit jaar op een andere manier geld in te zamelen dan alleen voor hun vereniging, die dit jaar vijf jaar bestaat. Zij fietsen elke dag zo'n 80 kilometer en zamelen hierbij zo veel mogelijk financiële bijdragen in voor het KWF. In de week van 13 tot 20 april fietsen ze in totaal zo'n 600 kilometer.

Wilt u Bart en Martin steunen in hun fietstocht voor het goede doel? Maak dan uw bijdrage over op rekeningnummer 1307.66.097, t.n.v. KWF Kankerbestrijding te Amsterdam.

Een dagelijks verslag van de fietstocht wordt vanaf zaterdag 14 april op deze website gepubliceerd.