Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 12 april 2007

Vrijdag 13 april, 22:00 uur, Nederland 1

Portret Van Gogh-vertolker Diederick van Eck in TROS TV-show

Producer en musicus Diederick van Eck is aanstaande vrijdag 13 april te zien in de TROS TV Show. Ivo Niehe praat met hem over zijn verleden in de financiële wereld en over de opmerkelijke stap die hij enkele jaren geleden maakte. Van Eck besloot toen zijn geluk te zoeken in de muziek en entertainment. Hij maakte twee CD's, trad regelmatig op (met onder andere Laura Fygi en het orkest van Dolf de Vries) en scoorde een bescheiden hit met Back Together (on the Beach).

Eind vorig jaar verscheen zijn CD Van Gogh by Van Eck, A Musical Journey into the Heart and Soul of Vincent van Gogh. Vorige week is bekend gemaakt dat van dit album inmiddels 20.000 exemplaren verkocht zijn. Voor een album dat in eigen beheer is gemaakt, zonder de steun van een grote maatschappij of distributeur, is dat in de huidge CD markt een succes te noemen.

In de TV Show vertelt Van Eck hoe hij het voor elkaar heeft gekregen om in Los Angeles in de beroemde Capitol Stdio's met topmusici uit de Amerikaanse muziekindustrie te werken.

Ivo Niehes TV Show met het portret van Diederick van Eck wordt aanstaande vrijdag 13 april om 22:00 uur uitgezonden op Nederland 1.

----------
Klik hier voor het persbericht van 2 april jl. en biografieën



Ingezonden persbericht