Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Naarden, 12 april 2007

Hans Kraay Jr. voor één dag Radio Veronica-DJ

Op vrijdag 13 april wordt Hans Kraay Jr., voor één dag Radio Veronica-DJ van de middagshow 'Somertijd'.

Radio Veronica-DJ Rob van Someren, die iedere werkdag 'Somertijd' presenteert, heeft voetbalcommentator Hans Kraay Jr. gevraagd om hem tijdens zijn vakantie voor één keer te vervangen. Normaal gesproken doet Hans alleen de Voetbal Update in het programma 'Somertijd'.

Hans Kraay Jr.: "Rob overviel me wel een beetje met de vraag om hem te vervangen tijdens zijn vakantie. Ik heb echter altijd al een keer radio-dj willen zijn en als je toch voor het eerst een radioprogramma gaat presenteren, dan lijkt mij vrijdag de 13e een prima dag om te beginnen!"

Somertijd

'Somertijd' met Rob van Someren is iedere werkdag tussen 16.00-19.00 uur te beluisteren bij Radio Veronica. Het Somertijd-team bestaat naast Rob van Someren uit: DJ Sven, Juri Verstappen en nieuwslezer Theo van Zwet. Op zondagmiddag is Rob van Someren tussen 15.00-18.00 uur te horen met zijn programma 'Somertijd Zondag'.

Radio Veronica

Radio Veronica is met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Colin Banks, Silvan Stoet, DJ Silverius, Peter Teekamp, en DJ Sven in heel Nederland via de ether, Digitenne en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.