Gemeente Bernheze


Nationale sportweek

Doe mee met de Nationale Sportweek 2007!

Van 13 tot en met 21 april 2007 staat heel Nederland in het teken van sport. Overal vinden proeflessen, wedstrijden, demonstraties en heel veel andere sportactiviteiten plaats. Iedereen wordt opgeroepen mee te sporten.

Regel een sportdate!
Tijdens de Nationale Sportweek kan iedereen zelf ervaren dat sporten leuk en gezond is. Sporten is natuurlijk vooral leuk als je samen met een vriend of vriendin in actie komt. Dat wordt dit jaar extra benadrukt. Iedereen wordt aangespoord samen te sporten. Regel een sportdate!

Elke dag sportdag
Hoe meer activiteiten tijdens de Nationale Sportweek, hoe beter. Dus ook alle inwoners, sportverenigingen en scholen in Bernheze worden opgeroepen om mee te doen. Net als vorig jaar heeft elke dag van de Nationale Sportweek een thema en zijn eigen BN'ers als ambassadeur, zoals Marco Borsato en Frits Wester (Dag van de Watersport), Bas Muijs (Dag van de Fietssport) en Elsemiek Havenga en Foppe de Haan (Dag van de Balsport).

vrijdag 13 april 2007 Opening op de Dam in Amsterdam zaterdag 14 april 2007 Dag van de Balsport
zondag 15 april 2007 Dag van de Fietssport
maandag 16 april 2007 Dag van de Wintersport
dinsdag 17 april Dag van de Racketsport
woensdag 18 april 2007 Dag van de Watersport
donderdag 19 april 2007 Dag van School en Sport vrijdag 20 april 2007 Dag van de Spring- en Swingsport zaterdag 21 april 2007 Dag van de Loop- en Wandelsport

Honderden activiteiten
Vorig jaar stonden er in Nederland ruim 1700 activiteiten op het programma tijdens de Nationale Sportweek. Van tennisclinics tot voetbalwedstrijden, recordpogingen, gratis gymlessen, wandeltochten en een jongerendebat over sport en bewegen. Het is belangrijk dat alle activiteiten laagdrempelig zijn, zodat ook niet-sporters gemakkelijk kunnen meedoen.

Hoe meer mensen meedoen, hoe groter het aanbod van sportactiviteiten, hoe groter het succes van de Nationale Sportweek. En daar kunnen we met z'n allen voor zorgen. Dus kom ook in actie tijdens de Nationale Sportweek!

Meer informatie
Zie voor meer informatie www.nationalesportweek.nl of neem contact op met de Stichting Nationale Sportweek, telefoon (026) 48 34 717, e-mail: info@nationalesportweek.nl.