Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard


Plan Derde en Vierde Tocht ter inzage

Schieland en de Krimpenerwaard maakt meer ruimte voor water. Dat betekent dat we in het landschap en in de stad ruimte maken om water op te slaan. Bijvoorbeeld door plekken in te richten waar het water tijdelijk kan worden geborgen. Maar ook door bestaande watergangen ruimer te maken. Daarom wordt nu ook de Derde en Vierde Tocht verbreed. Meer informatie over het waterbeleid van de 21e eeuw vindt u op website van Externe link Nederland leeft met Water.

Het plan 'Verbreding Derde en Vierde Tocht Zuidplaspolder' met de naar voren gebrachte zienswijzen en de beantwoording daarvan ligt vanaf 13 april tot en met 24 mei 2007 ter inzage.

Belanghebbenden kunnen tot en met 24 mei 2007 administratief beroep instellen bij het College van Gedeputeerde Staten van de provincie Zuid-Holland. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het plan niet.

Adobe Acrobat PDF Bekendmaking Verbreding Derde en Vierde Tocht Adobe Acrobat PDF Nota van beantwoording
Adobe Acrobat PDF Ontwerpplan Verbreding Derde en Vierde Tocht Adobe Acrobat PDF Voorstel Verenigde Vergadering Adobe Acrobat PDF Besluit Verenigde Vergadering