KNWV

Nieuwsbericht Zeilen

13-4-2007

Zeilteams van CWO-verenigingen op televisie Open Big Regatta

Een unieke kans voor zeilers en zeilteams van zeilverenigingen die aangesloten zijn bij het CWO. Samen met Dragon Marine organiseert watersportvereniging Het Bovenwater de Open Bic Regatta van 24 mei 2007 tot en met maandag 28 mei 2007 in Lelystad.

Gedurende de Yacht Vision Boatshow (23 28 mei 2007) starten de wedstrijden op woensdag 24 mei, met een vervolg op zaterdag 26 mei. Op zondag 27 mei zijn de kwart en halve finales. De finale van de twee beste teams is op Tweede Pinksterdag.

Dragon Marine en WV het Bovenwater nodigen tien teams uit, bestaande uit vijf zeilers per team (vanaf CWO 3 niveau ) om mee te doen aan deze Regatta in ter beschikking gestelde Bics. Naast een prachtige bokaal voor de finale teams, is er een speciale hoofdprijs voor de twee beste individuele zeilers tijdens de finale. De hoofdprijs is een uitnodiging, geheel verzorgd, om deel te nemen aan het Euro Open Cup 2007, gehouden in Quiberon te Frankrijk ( 28-30 juli 2007).

Van deze Open Bic Regatta worden er televisieopnamen gemaakt die uitgezonden worden via een aantal TV specials bij RTL. Dus wil je het zeilen op TV krijgen, wil je je verenigingen op TV krijgen, stel dan een team samen binnen je vereniging en meld je als team, voor 27 april a.s. aan op onderstaand e-mail adres. Een inschrijfformulier wordt dan zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Mocht je vragen hebben bel dan met een van de onderstaande nummers:

Dragon Marine BV 0187-605343, Gerke Smakman (Dragon Marine is
importeur van Bic en supplier van het Watersportverbond)
WV Het Bovenwater, John van der Borg 06-53204841

E-mailadres:info@dragonmarine.nl