NVM

Ger Hukker benoemd tot NVM-voorzitter

13.4.2007

Nieuwegein, 13 april - De ledenvergadering van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) heeft vandaag Ger Hukker, voormalig voorzitter van de NVM-vakgroep Wonen, benoemd tot voorzitter van de NVM.

Hukker neemt met deze beslissing van de ledenvergadering het estafettestokje over van Wim van Kampen, de huidige waarnemend voorzitter. Het bestuur dankt Wim van Kampen voor zijn grote inzet en loyaliteit en heeft zijn betrokkenheid zeer gewaardeerd.

Ger Hukker (1954) studeerde HBS-B in Rotterdam en Frans in Lyon, waar hij zijn carrière startte bij Petrole Hahn. Vanaf 1980 is Hukker zelfstandig ondernemer en grootaandeelhouder van Drieman Adviesgroep met kantoren in Nieuwkoop, Alphen aan de Rijn, Bodegraven en Gouda. Vanaf 2001 is Drieman gefuseerd met Keijser Holding en staat het bedrijf in de markt bekend als Keijser & Drieman NVM Makelaars.

Hukker heeft de afgelopen jaren verschillende functies binnen de NVM vervuld. Zo was hij voorzitter van de vakgroep NVM Wonen en derhalve lid van het Algemeen Bestuur van de NVM. Hukker zit in verschillende NVM-commissies, waaronder die van VROM.