Gemeente Helden

Parkeer ongemak op het Pastoor Huijbenplein

Afgelopen maandag 26 maart is de herinrichting van het Pastoor Huijbenplein van start gegaan.

De herinrichting wordt uitgevoerd in fasen, om de hinder tot een minimum te beperken. De werkzaamheden duren tot 6 juli 2007.

De bouw van DOK6 en de Parel is nog niet volledig afgerond. Op maandag 2 april starten de nutsbedrijven met de aanleg van nutsleidingen. Hierdoor ontstaat er een grote parkeerdruk op het Pastoor Huijbenplein. Dit kan dit resulteren tot parkeerongemak.

Bereikbaarheid
Gedurende de gehele periode zullen de winkels en dienstverleningen bereikbaar zijn. Er moet rekening mee gehouden worden dat de parkeergelegenheid gereduceerd is tijdens de werkzaamheden. Aan de Kerkstraat, naast Wonen Helden is speciaal hiervoor een tijdelijke extra parkeerterrein ingericht. Natuurlijk zullen er tijdens de werkzaamheden momenten zijn dat de winkels en voorzieningen moeilijker bereikbaar zijn. Dit is nodig om de gehele herinrichting correct en duurzaam uit te voeren.

Parkeren bezoekers
Daarom is het niet te voorkomen dat ook u van tijd tot tijd hiervan last zult ondervinden. Samen met de uitvoerder trachten we deze overlast tot een strikt minimum te beperken.
Wij vragen u hiervoor begrip te tonen zodat we het werk vlot kunnen uitvoeren en spoedig over een mooi en functioneel plein kunt beschikken.

3-4-2007 13:11