Nedschroef Holding NV

Nedschroef
Koninklijke nedschroef holding n.v.

Persbericht

Dit is een openbare mededeling van Koninklijke Nedschroef Holding N.V. ("Nedschroef") en Nedfast Holding B.V. (de "Bieder') ingevolge artikel 9g lid 1 sub a Besluit Toezicht Effectenverkeer 1995. Dit is geen openbare mededeling dat een openbaar bod wordt uitgebracht, maar een nadere mededeling omtrent de verwachting dat op termijn een bod zal worden uitgebracht. Niet voor vrijgave, publicatie of distributie, noch geheel of gedeeltelijk, in of naar de Verenigde Staten van Amerika, Australië, Canada of Japan.

Helmond / Utrecht, 13 april 2007

Goede voortgang met voorbereiding van aanbevolen
Openbaar bod op nedschroef

Nedschroef en de Bieder boeken goede voortgang met de voorbereiding van het voorgenomen openbaar bod op Nedschroef. De voorgenomen biedprijs bedraagt EUR 59 per aandeel (cum dividend). Het voorgenomen openbaar bod wordt unaniem ondersteund door de Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur van Nedschroef. De Bieder is voornemens op 24 april 2007, of zoveel eerder als mogelijk, het aanbevolen openbaar bod uit te brengen.

Op 14 maart 2007 berichtten Gilde Buy Out Partners ("Gilde") en Koninklijke Nedschroef Holding N.V. ("Nedschroef") dat de verwachting gerechtvaardigd was dat overeenstemming kon worden bereikt over een mogelijk openbaar bod op alle uitstaande aandelen in het kapitaal van Nedschroef.

Het bericht van 14 maart 2007 vermeldt: "Op uitnodiging van Gilde zal Parcom Ventures, houder van 29% van het aandelenkapitaal van Nedschroef, als minderheidsaandeelhouder, samen met Gilde deelnemen in de entiteit die de aandelen Nedschroef zal gaan houden nadat het voorgenomen bod is gestand gedaan" en "Nedschroef zal worden ondergebracht in Gilde Buy Out Fund III". Inmiddels is Nedfast Holding B.V. (de "Bieder") opgericht, de vennootschap die het openbaar bod verwacht uit te brengen. Gilde Buy-Out Fund III en Parcom Ventures B.V. houden respectievelijk een 70% en een 30% belang in de Bieder. Gilde voert de directie over de Bieder.

Nedschroef en de Bieder boeken goede voortgang met de voorbereiding van het voorgenomen openbaar bod. Zoals vermeld in het persbericht van 14 maart 2007 bedraagt de voorgenomen biedprijs EUR 59 per aandeel (cum dividend) en wordt het voorgenomen openbaar bod unaniem ondersteund door de Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur van Nedschroef.

De Bieder is voornemens op 24 april 2007, of zoveel eerder als mogelijk, het aanbevolen openbaar bod uit te brengen.

---

NEDSCHROEF
KONINKLIJKE NEDSCHROEF HOLDING N.V.

Nedfast Holding B.V. Koninklijke Nedschroef Holding N.V. Gilde Buy Out Partners Raad van Bestuur Managing Director

Voor nadere informatie: Voor nadere informatie: Dhr. B.T. Molenaar Dhr. W.C. Mezger Tel.: +31 (0)30 2192525 Tel.: + 31 (0)492 548556 www.gilde.nl www.nedschroef.nl

Disclaimer
Dit persbericht is geen aanbod tot aankoop of verkoop of verzoek door wie dan ook in enig rechtsgebied. Nergens buiten Nederland zijn er stappen ondernomen (noch zullen er stappen worden ondernomen) om een openbaar bod mogelijk te maken in enig rechtsgebied waarin daarvoor stappen zouden zijn vereist.

Dit persbericht verschijnt eveneens in het Engels; de Nederlandse versie prevaleert boven de Engelse versie.


---