Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 13 april 2007

Den Haag TV geeft Flatscreen televisie weg.

Vrijdag 13 april was voor één inwoner van Den Haag absoluut geen pechdag. Diegene was namelijk de gelukkige winnaar van een flatscreen televisie, de hoofdprijs van de 'Zet Den Haag TV op 11' actie.

Rond het middag uur trof een inwoonster van Mariahoeve plotseling Henk Bres en zijn twee 'gespierde zware jongens' voor haar deur. Na controle door de 'zware jongens' of Den Haag TV, door de verbaasde jonge vrouw daadwerkelijk was ingesteld op kanaal 11, werd de flatscreen tevoorschijn getoverd. Een stralende, dolgelukkige winnares heeft vervolgens nog een glaasje champagne gedronken met Henk en zijn kornuiten. Als klap op de vuurpijl kwam Therese Flemminks, woordvoerster van kabelmaatschappij Casema, met een extra prijs op de proppen: een digitale decoder.

Op woensdag 11 april j.l. wijzigden de frequenties van alle televisiezenders op de kabel in Den Haag, waaronder die van Den Haag TV. De lokale omroep greep deze gelegenheid aan om met grootse prijzen Hagenaars te bewegen Den Haag TV op 11 te zetten.

De prijsuitreiking is te zien in het programma 'De Start van de Nacht' en van maandag 16 april tot en met vrijdag 20 april om 0.00 uur, 12.00 uur en 18.00 uur op Den Haag TV.

Naast Den Haag TV is Stadsomroep Den Haag verantwoordelijk voor Den Haag FM 92.0, de kabelkanalen Den Haag FM 95.9 en 106.8 en het radiostation voor jongeren FunX.

/////