Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Naarden, 13 april 2007

Hans Kraay Jr. presenteert Radio Veronica's Somertijd

Vanmiddag presenteert Hans Kraay Jr., voor één keer de middagshow 'Somertijd' bij Radio Veronica.

Onlangs vroeg Radio Veronica-DJ Rob van Someren aan Hans Kraay Jr. of hij voor een keer dj wilde zijn. Samen met 'Somertijd'-sidekicks DJ Sven en Juri en nieuwslezer Theo van Zwet presenteert Hans de show.

Hans Kraay Jr.: "Het is leuk om te doen. Normaal gesproken zeiken Rob en ik elkaar af tijdens de 'Veronica Voetbal Updates'. Maar gelukkig merkte ik vandaag, na een minuut of twintig presenteren, dat de strijd om het afzeiken ook tussen DJ Sven, Juri en mij begon.

Vandaag is het de eerste keer dat ik Theo van Zwet heb gezien. En deze man moet op tv! Dat kan ik van Rob van Someren, DJ Sven en Juri niet zeggen...!”

Somertijd

'Somertijd' met Rob van Someren is iedere werkdag tussen 16.00-19.00 uur te beluisteren bij Radio Veronica. Het Somertijd-team bestaat naast Rob van Someren uit: DJ Sven, Juri Verstappen en nieuwslezer Theo van Zwet. Op zondagmiddag is Rob van Someren tussen 15.00-18.00 uur te horen met zijn programma 'Somertijd Zondag'.

Radio Veronica

Radio Veronica is met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Colin Banks, Silvan Stoet, DJ Silverius, Peter Teekamp, en DJ Sven in heel Nederland via de ether, Digitenne en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.



Ingezonden persbericht