Politie Gelderland-Zuid

Politie onderzoekt mogelijke aanrijding

Man in ziekenhuis overleden

Zaltbommel, 13-04-2007 o Donderdagmiddag kreeg de politie een melding dat op het fietspad langs de Van Heemstraweg-West in Zaltbommel een man lag die mogelijk een epileptische aanval had gekregen. De man was niet goed aanspreekbaar.

Ter plaatse gekomen ambulancemedewerkers dachten in eerste instantie ook aan een epileptische aanval. De man, een 39-jarige inwoner van Zaltbommel, werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch.
Even later meldde zich een 14-jarig meisje dat vertelde dat ze op diezelfde plaats tegen iets was aangereden en daardoor was gevallen. Zij was daardoor even buiten kennis geweest en kon niet meer vertellen waar ze tegenaan gereden was. Dat zou goed de driewielige fiets van het slachtoffer kunnen zijn geweest. Daarom onderzoekt de politie of het slachtoffer ten gevolge van een mogelijke aanrijding is gevallen of dat hij al voor de aanrijding van zijn fiets was gevallen.

De toestand van het 39-jarige slachtoffer bleek de afgelopen nacht sterk achteruit te gaan. Daarom is hij overgebracht naar het UMC in Utrecht. Daar is hij in de loop van vrijdagochtend overleden. De afdeling Verkeersongevallen Analyse van de politie onderzoekt de juiste toedracht van het voorval.
(03)