Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

|Datum |4 april 2007 |
|Nummer|004          |
Bijzonder wervingsweekend op 13 en 14 april

VEENMAN ZOEKT OP ORIGINELE WIJZE COMMERCIEEL TOPTALENT

Veenman, specialist in document automatisering, organiseert in samenwerking met Inseven op vrijdag 13 en zaterdag 14 april een exclusief en zeer bijzonder werving- en selectievent. Inseven is een jong bureau gespecialiseerd in werving & selectie van Sales Professionals.

Onder het motto 'In 48 uur een topbaan' wordt een bijeenkomst belegd op het fraaie landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort, ooit het luxe jachtverblijf van prins Willem III. Doelstelling is 30 tot 35 potentiële kandidaat-toptalenten uit te nodigen, waarvan minimaal een derde een goedbetaalde functie met perspectief als Medior of Senior Accountmanager aangeboden krijgt.

Peter Visser, Manager Human Resources bij Veenman, schetst de voordelen van dit weekend. "Normaal duurt een standaard sollicitatieprocedure een maand. Dan volgt nog de opzegtermijn en neemt het dus drie maanden in beslag eer je een geschikte medewerker hebt aangetrokken. Dan volgt nog eens de training. Nu winnen we enorm aan tijd, terwijl je op deze intensieve wijze veel beter kennis maakt met elkaar. En dat is wederzijds natuurlijk".

Deze bijzondere selectieprocedure getuigt van daadkracht, diepgang en is zeer professioneel van opzet. "Een dergelijk project geeft topkwaliteit aan een bedrijf, in dit geval Veenman", verklaart Bas Resink, samen met Arthur Balabrega sturende kracht achter Inseven.

Accountmanagers bij Veenman zijn verantwoordelijk voor het beheer en de uitbreiding van een klantenportefeuille. De Medior Accountmanager beheert de grotere klanten, de Senior Accountmanager de grootste klanten en de klanten die voor Veenman strategisch het meest van belang zijn.

Inseven benadert kandidaten door middel van een team van recruiters en emailmarketing, maar kunnen zich ook spontaan aanmelden. Beide bedrijven hopen ook een aantal vrouwen voor het event te interesseren. "Vrouwen doen het in de markt namelijk uitstekend", weet Peter Visser.

Tijdens het weekend, waarbij ook ontspanning is ingebouwd zoals een Agatha Christie-achtig moordspel, krijgt de organisatie een uitstekend beeld van de deelnemers. Van het Management Team van Veenman zijn in ieder geval Eric Annema, Algemeen Directeur, Roel de Wit, Sales Director, en Peter Visser aanwezig. Tussen beide partijen, deelnemers en organisatie, is dan ook directe interactie mogelijk om de mogelijkheden tot samenwerking aan te geven. Geschikte kandidaten worden nog dezelfde zaterdag of uiterlijk maandag uit genodigd voor een vervolg, maar ook de afvallers krijgen zo spoedig mogelijk uitsluitsel. Veenman en Inseven achten het van wezenlijk belang dat ook die groep een goede herinnering hebben aan het event en Veenman als organisatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Robin Goemans, Marketing Manager Veenman
Tel. 010 - 284 63 16

Mobiel: 06 - 21 824 299

of

Judith de Witte, Communicatie Manager Veenman
Tel. 010 - 284 62 66
Mobiel 06 - 25 017 995

of

Inseven:
Bas Resink
Arthur Balabrega
035 - 6221222

Over Veenman
Veenman is specialist op het gebied van document management, digitale oplossingen en proces optimalisatie. Met een netwerk van krachtige partners worden adviezen en oplossingen op maat aangeboden voor de totale documentenstroom. Door een klantgerichte aanpak wordt de kwaliteit van organisaties in vele branches geoptimaliseerd. Het hoofdkantoor van Veenman staat in Capelle aan den IJssel. Daarnaast zijn er vestigingen in Amsterdam, Best, Groningen, Utrecht en Zwolle. Veenman telt circa 320 medewerkers. De onderneming maakt deel uit van het Buhrmann-concern. In bijna 90 jaar is Veenman uitgegroeid tot het meest moderne concern in de branche.

Over Inseven
Inseven is specialist in werving & Selectie van Sales Professionals. Inseven beschikt als organisatie over de kernwaarden kwaliteit, professionaliteit, diepgang in combinatie met het gebruik van het juiste netwerk. Gestreefd wordt naar een zo persoonlijk mogelijke benadering. Programma en Selectiemethode worden afgestemd op de behoeften van de opdrachtgever. Inseven is gevestigd in Hilversum.

-----------------------

Veenman B.V.

Voor meer informatie kunt u

contact opnemen met:

Robin Goemans
Manager Marketing

Communications

Lylantse Baan 11
2908 LG Capelle a/d IJssel
Postbus 1302
3000 BH Rotterdam

Telefoon 010 284 63 16
robin.goemans@veenman.nl

-----------------------


---- --