Ingezonden persbericht


Inter Access versterkt Oracle-team met Services-Oriented Architecture-expertise

Kees Groeneveld aangesteld als Solution Unit Manager Oracle e-Business Suite en Mike van Alst als Information Architect

Hilversum, 13 april 2007 - ICT-dienstverlener Inter Access benoemt Kees Groeneveld (41) tot Solution Unit Manager Oracle e-Business Suite en Mike van Alst (45) tot Information Architect. Beiden hebben tot taak de activiteiten van Inter Access op het gebied van Oracle en Services-Oriented Architecture (SOA) te verstevigen en uit te bouwen. De benoemingen onderstrepen het belang dat Inter Access hecht aan SOA.

In zijn nieuwe functie geeft Kees Groeneveld leiding aan de Oracle e-Business Suite Unit. Voor zijn benoeming bij Inter Access werkte hij bij Oracle Nederland als Manager Business Development Benelux. Groeneveld: "Mijn ervaring is dat inzet van nieuwe technologie bij organisaties leidt tot resultaatgericht management en betere samenwerking. Inter Access biedt klanten al jarenlang innovatieve Oracle-projecten en heeft ook op het gebied van SOA een voortrekkersrol. Ik vind het een uitdaging om hier verder invulling aan te geven."

Als Information Architect bij Inter Access is Mike van Alst verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking, kennisopbouw en -borging op het vlak van SOA-architecturen. Ook draagt hij bij aan de opzet en implementatie van grote SOA-projecten. Hij werkte eerder bij IT-eye en Sterling Software. Van Alst is een erkend spreker op (inter)nationale congressen op het gebied van SOA en architecturen, en heeft veel ervaring in diverse consultancy- en architectuurrollen. In 2006 won hij het Nederlands Kampioenschap ICT-architectuur. Van Alst: "Inter Access heeft het belang van SOA vroegtijdig onderkend en heeft zich in de Oracle-wereld tot een vooraanstaande speler ontwikkeld. In mijn ogen is SOA een van de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Ik ben enthousiast dat ik binnen Inter Access een bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van servicegerichte architecturen."

###

Over Inter Access
Inter Access is een zelfstandige Nederlandse ICT-dienstverlener met ruim 1.100 medewerkers onder contract, van wie bijna 800 in vaste dienst, en richt zich op organisaties van middelgrote omvang in de publieke sector, finance en handel en industrie. Vanuit de divisies Consulting & Technology, Outsourcing en Vertical Solutions bieden we onze klanten integrale ICT-oplossingen op basis van standaardcomponenten dan wel op basis van maatwerk, of door de inzet van mensen met hoogwaardige kennis en ervaring. Inter Access kiest bewust voor het toepassen van op standaarden gebaseerde technologie van de toonaangevende leveranciers IBM, Microsoft, Oracle, SAP en HP. Daardoor zijn krachtige partnerships gegroeid en ontvangt Inter Access jaar na jaar prestigieuze innovatieprijzen.

Voor meer informatie en digitaal beeldmateriaal:

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Marjan Kok
Telefoon: 030 656 50 70
E-mail: interaccess@lvtpr.nl

Inter Access B.V.
Lindy Dragstra
Telefoon: 035 688 84 54
E-mail: lindy.dragstra@interaccess.nl