Ingezonden persbericht



---



British Airways vraagt jonge passagiers om advies.

Als eerste luchtvaartmaatschappij ooit gaat British Airways een kinderadviesraad oprichten. Dit om het merk en de service te optimaliseren in lijn met de belevingswereld van kinderen. De luchtvaartmaatschappij nodigt kinderen van over de hele wereld uit mee te doen.

De British Airways Kids' Council zal bestaan uit 12 jonge mensen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar oud en zal worden gekozen door een panel bestaande uit British Airways marketing experts.

Pat Gaffey, directeur Europa en Afrika van British Airways: "Het doel van de adviesraad is British Airways te beïnvloeden in de keuzes die ze maken voor deze doelgroep. Kinderen hebben vaak een geweldige fantasie ongehinderd door beperkingen waar volwassenen soms last van hebben. Hierdoor kunnen ze waardevolle inzichten verschaffen en creatieve en leuke ideeën aanleveren. Daarnaast, zeer belangrijk, zijn kinderen goudeerlijk en zullen ze eventuele kritiek niet snel onder stoelen of banken schuiven. We zijn dan ook op zoek naar leuke, creatieve maar vooral eerlijke kinderen. Hij vult aan: "Kinderen zijn erg belangrijk voor British Airways, zowel die kinderen die met hun familie reizen als de kinderen die af en toe alleen vliegen. We merken dat kinderen steeds jonger zijn als ze voor het eerst een vliegtuig instappen. De kinderen van vandaag zijn de reizigers van morgen en we zien ze dan ook als een serieuze partij. Met de Kids' Council hopen we ze in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn"

Voorwaarden:
British Airways vraagt jonge reizigers in de leeftijd van 8 tot 14 jaar in het Engels op te schrijven waarom zij een plekje verdienen in de Kids' Council, wat voor ideeën ze hebben en wat ze het leukst vinden aan vliegen. Ze kunnen hun motivatie voor 27 april 2007 mailen naar kidscouncil@ba.com, of schrijven aan British Airways Kids' Council, PO Box 625, Banburry, OX16 6EX, Engeland/United Kingdom De 12 sterkste inzendingen zullen worden uitgenodigd deel te nemen.

Wanneer de Kids' Council eenmaal geformeerd is, zal deze twee keer per jaar samenkomen in British Airways' hoofdkantoor in Londen, vlak bij Heathrow.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met GCI Holland, Pieter Valk, 020-6768666

-----------------------
NEWS RELEASE


---- --