Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Unieke samenwerking Synotion en Carnegie Mellon University

Zaltbommel, 13 april 2007 - Samen met Carnegie Mellon University uit Pittsburgh, USA, organiseert interim-managementbureau Synotion de enige officiële cursus over eSCM, het 'sourcing capability model', in Nederland. Een unieke samenwerking, want nooit eerder zette Carnegie Mellon voet op Nederlandse bodem om het eSCM-model te introduceren.

Het model van Carnegie Mellon, dat onder andere de basis vormt van de Health Check van Synotion, brengt in kaart welke processen en vaardigheden nodig zijn voor de succesvolle uitbesteding van ICT-werkzaamheden. Dit geldt niet alleen voor de uitbestedende organisatie, maar ook voor de ICT-leverancier(s). Daarnaast geeft het model richting aan de invulling, verbetering en aansluiting van de processen van beide partijen.

"Wij zijn ervan overtuigd dat onze samenwerking met Carnegie Mellon zal leiden tot vele succesvolle uitbestedingstrajecten," zegt Roger Heusschen, commercieel directeur van Synotion Management. De driedaagse cursus, die normaal gesproken alleen aan de Carnegie Mellon University wordt gegeven, vindt plaats in september of oktober en is bestemd voor ICT-managers en verantwoordelijken voor sourcingrelaties.

# # #

Over de eSCM-cursus
Voor informatie over deelname en kosten kan contact opgenomen worden met Synotion via de onderstaande gegevens.

Over de 'Health Check'
Deze check biedt in korte tijd inzicht in de volwassenheid en vaardigheden van organisaties als het aankomt op ICT sourcing. Hierbij wordt duidelijk welke processen en procedures van de sourcingstrategie zijn geïmplementeerd, of ze zijn voorbereid op de toekomst en of ze flexibel om kunnen gaan met veranderingen in de bedrijfsvoering en ICT.

Over Synotion
Synotion management B.V. is een onafhankelijk interim-managementbureau gespecialiseerd in ICT-besturing en uitbestedingvraagstukken. Synotion is opgericht in 1999, is gevestigd in Nederland en Spanje, en heeft op dit moment 25 interim-managers in vaste dienst met ieder meer dan 20 jaar relevante managementervaring. Klanten zijn gerenommeerde bedrijven in profit en non-profit zoals ProRail, NRG, Ministerie van Welzijn, Volksgezondheid en Sport, Interpolis, Robeco en Wegener.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Synotion Management BV, Jennifer Roose
Telefoon: +31 (0)6 5331 0729
E-mail: jennifer.roose@synotion.nl

www.synotion.nl