LogicaCMG



Persbericht

Amstelveen 13 april 2007

LogicaCMG tekent overeenkomst met DSM
Preferred supplier voor beheer van technische infrastructuur

Chemieconcern DSM heeft LogicaCMG geselecteerd als preferred supplier voor de invulling van de beheerorganisatie voor haar wereldwijde technische infrastructuur.

De overeenkomst heeft een looptijd van minimaal vier jaar. De samenwerking biedt DSM flexibiliteit en continuïteit bij het optimaal invullen van een aantal ICT-rollen op het gebied van architectuur, service delivery management, quality en security management. LogicaCMG versterkt hiermee langdurig haar positie bij DSM.

"De overeenkomst is in feite de formalisering van de succesvolle samenwerking van de afgelopen jaren. Medewerkers van LogicaCMG vervullen namelijk al langere tijd een zeer goede rol op diverse plaatsen binnen onze organisatie en in diverse projectteams. Wij vertrouwen erop dat met deze overeenkomst LogicaCMG haar expertise voor DSM nog meer ten dienste zal stellen", zegt Jo van den Hanenberg, Executive Vice President en CIO van DSM.

Geo van der Wilk, Managing Director van de divisie Industry, Distribution and Transport van LogicaCMG: "Dit contract biedt LogicaCMG de kans haar innovatief vermogen ten voordele van DSM te laten werken. Tegelijkertijd krijgt DSM actief toegang tot het internationale kennisnetwerk van LogicaCMG."