Ingezonden persbericht


Persbericht

13 april 2007

SmartDocuments ondersteunt Accon avm bij versterking merknaam

Door overname is aantal eindgebruikers van documentgenerator meer dan verdubbeld

Advies- en accountancybureau Accon avm gaat verder met SmartDocuments van High Concept voor een consistente inzet van de huisstijl bij correspondentie en promotionele activiteiten. Door Accon's overname van AVM in 2006 en de NAU in 2007, werken straks ruim 1400 medewerkers op 53 kantoren met de documentgenerator. Het aantal eindgebruikers is hiermee meer dan verdubbeld. In het najaar gaat Accon avm over op de nieuwste versie van SmartDocuments.

Accon avm zet SmartDocuments in als ondersteuning bij in- en externe communicatie. Binnen de accountancy zijn rapporten, aktes, jaarrekeningen en dergelijke veelal het enige tastbare in de dienstverlening. Een correcte en consistente uitstraling zijn hierbij belangrijk. SmartDocuments ondersteunt niet alleen de vormgeving, maar ook de inhoud. De basisinhoud van belangrijke stukken kan centraal worden ingevuld, terwijl alle medewerkers hier decentraal gebruik van kunnen maken. Hierdoor wordt tevens kennis gedeeld.

Onder andere door een eenduidige uitstraling wil Accon avm meer invulling geven aan zijn reputatie in de financiële wereld en een stevige merknaam opbouwen. High Concept draagt hier met SmartDocuments aan bij.

"Accon avm heeft een stevige ambitie en zal blijvend gekenmerkt worden door groei. We zijn nummer 6 in Nederland en inmiddels de grootste zelfstandige nationale advies- en accountantsorganisatie. SmartDocuments garandeert ons een consequente uitstraling, ongeacht het aantal eindgebruikers. Dit draagt bij aan onze herkenbaarheid en autoriteit", zegt Ellen Hondeveld, Hoofd Marketing & Communicatie bij Accon avm.

Accon heeft in 2003 gekozen voor SmartDocuments om centraal en decentraal op de juiste manier met de huisstijl om te gaan en kennisdeling toe te passen. Met 600 medewerkers in 25 kantoren zocht Accon naar een eenvoudige applicatie voor het opstellen van documentatie. Nu werken inmiddels 1100 eindgebruikers met SmartDocuments. En dit aantal zal snel groeien. Met een geplande overname van de Noordelijke Accountants Unie zullen nog 300 medewerkers gaan werken met de applicatie.

(316 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over High Concept
High Concept is in 1994 opgericht. High Concept is leverancier van SmartDocuments, een slimme en eenvoudige oplossing voor het maken en beheren van sjablonen en het creëren van bedrijfsdocumenten die in eigen beheer is ontwikkeld. SmartDocuments kent een zeer lage leercurve en biedt de unieke mogelijkheid om documenten aan te maken en te beheren zonder te programmeren. High Concept is met SmartDocuments marktleider in Nederland en biedt naast de feitelijke softwaretoepassingen een compleet dienstenpakket; consultancy, support en op maat gemaakte cursussen.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Vera Kops van LEWIS - Global Public Relations: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: verak@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over High Concept kunt u contact opnemen met Karen Wessels, High Concept: Tel: 0570-672464
E-mail: kwessels@highconcept.nl www.highconcept.nl

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com