Imtech NV

Published: 15:30 13.04.2007 GMT+2 /Source: Imtech N.V. /AEX: IMUN /ISIN: NL0000361269

Imtech: Willem Vermeend benoemd tot lid Raad van Commissarissen

Gouda, 13 april 2007 - Imtech N.V. (technische dienstverlening in Europa) maakt bekend dat de heer dr. W.A.F.G (Willem) Vermeend (58) in de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 10 april jl. is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen Imtech N.V.

Willem Vermeend bezit de Nederlandse nationaliteit. De heer Vermeend houdt geen aandelen in de vennootschap. De benoeming is in het belang van de vennootschap, gezien zijn kennis van financiële en fiscale verslaglegging en ervaring op het gebied van maatschappelijke ontwikkelingen, de informatiseringsbranche en het internationaal ondernemen. De heer Vermeend zal -naast mevrouw De Boer- als vertrouwenscommissaris voor de overlegorganen optreden.

Zijn benoeming komt voort uit het aftreden van de heer prof.dr. B. (Bert) de Vries in verband met de maximale zittingsperiode van 12 jaar.

De samenstelling van de Raad van Commissarissen van Imtech N.V. per 11 april 2007 is als volgt: Ir. R.M.J. (Rudy) van der Meer, voorzitter E.A. (Eric) van Amerongen
Mw. Drs. G.J. (Dien) de Boer-Kruyt
Drs. P.J. (Peter) Groenenboom
Drs. A. (Harry) van Tooren
Dr. W.A.F.G. (Willem) Vermeend

Nadere informatie
Imtech N.V.
Mr. M.E.J. (Mark) Salomons
Secretaris van de Vennootschap
Telefoon: (0182) 54 35 14
E-mail: mark.salomons@imtech.eu
www.imtech.eu

Profiel Imtech
Imtech N.V. is een Europese technische dienstverlener op het gebied van elektrotechniek, ICT en werktuigbouw. Met ruim 16.000 medewerkers realiseert Imtech opbrengsten van bijna 3 miljard euro op jaarbasis. Imtech heeft sterke posities in de markten utiliteit, industrie, infra en telecom in België, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Oost-Europa, Spanje en de UK en in de mondiale maritieme markt. In totaal bedient Imtech 12.000 klanten. Imtech biedt toegevoegde waarde in de vorm van integrale en multidisciplinaire totaaloplossingen die leiden tot betere bedrijfsprocessen en meer rendement voor opdrachtgevers én van de klanten die zij op hun beurt bedienen. Imtech biedt ook oplossingen die bijdragen aan een duurzame leefbare samenleving, bijvoorbeeld op het gebied van energie, mobiliteit, veiligheid en het milieu. De aandelen Imtech zijn genoteerd op de effectenbeurs van Euronext, waar Imtech is opgenomen in de Amsterdam Small Cap Index (AScX) en de Next 150 index.

Imtech Persbericht

Imtech N.V. Quinterium Offices I Kampenringweg 45-A 2803 PE Gouda The Netherlands Phone +31 (0)182 543 543 Fax +31 (0)182 543 500 Email: info@imtech.nl

Our website: http://www.imtech.nl