Ingezonden persbericht


Persbericht FHM 5 - 18 april 2007

Nederlands glamourmodel
met grootste fetisj-site ter wereld in FHM

Niet veel mensen weten het, maar een Nederlands glamourmodel heeft de grootste solo fetisj-site ter wereld. Reden voor mannenblad FHM om met de Amsterdamse Ancilla Tilia een grote sexy shoot te publiceren in het mei-nummer (vanaf woensdag in de winkel). Vanaf deze zomer zal Ancilla ook elke maand FHM's nieuwe sex- en relatiedeskundige zijn.

Ancilla presenteert wereldwijd op de grootste fetisjfeesten, is door het Engelse tijdschrift Bizarre uitgeroepen tot de 'hottest export from Holland' en werd afgelopen week nog door het programma Netwerk opgevoerd als deskundige over de vraag of glamourmodellen 'lustobjecten' zijn.

Hieronder vindt u enige quotes uit het interview dat FHM-redacteur Sander Kersten met Ancilla had.

Over haar ontluikende fetisj-gevoelens:

Hoe begin je nou met een fetisjhobby?
Al sinds ik klein was, ben ik er mee bezig. En als je je ontwikkelt, komen daar steeds meer dingen bij. Gingen je klasgenootjes op de kleuterschool vaak over de knie? Nee, ik was meer het meisje dat gered moest worden, haha! Als we cowboytje en indiaantje speelden, zeiden mijn vriendjes altijd: 'Dan moet jij wel vastgebonden worden.' Ik zei dan altijd meteen: 'Oh ja, dat is goed - hihihihi!' En ik speelde met m'n Barbie's en ddie deden dan allemaal stoute dingen... En Ken mocht niet meedoen?
Nee, ik miste toch wat rondingen aan Ken.
(...) Ik was altijd gefascineerd door sprookjesachtige kleding zoals korsetten, en dan ga je verder kijken. In mijn straat zat een van de grootste fetisjwinkels van Europa en toen ben ik daar eens binnengelopen. In fetisjbladen kwam ik toen zóveel mooie fotoseries tegen - superstijlvol, enn met heel veel fantasie. En toen ik eenmaal de kans kreeg, ben ik ook naar fetisjfeesten gegaan. Dan ontmoet je mensen die dezelfde fascinatie hebben. Op mijn achttiende heb ik de keuze gemaakt om modellenwerk te gaan doen.

Over het dubieuze imago van fetisj:

Sorry dat FHM het moet zeggen, maar we kennen fetisj vooral van Jambers... Oh, bah! Tja...

FHM
E - sander@fhm.nl
T - (+31) (0)20 585 9145
M - (+31) (0)6 24 61 33 93
P - Postbus 59272 1040 KG Amsterdam
A - Basisweg 30 1043 AP Amsterdam