Nieuw op de nederlandse markt


Bruno-Gelato ambachtelijk italiaans schepijs

DEVENTER, 20070413 -- Sinds januari 2007 is er een nieuwe speler op de ijsmarkt bij. Hilbrand Kamminga en Peter van Beek bestormen de ijsmarkt met een nieuw origineel italiaans schepijs. Met bijna 50 smaken willen zij de markt veroveren met dit hoogwaardige produkt, tegen betaalbare prijzen.

Gelato naturale italiano

BRUNO GELATO is een familie bedrijf dat al 17 jaar hoogwaardig Italiaans ambachtelijk schepijs produceert. Traditioneel Italiaans recept van hoogwaardige rauwe voedingsgrondstoffen. Bruno Lucchetta produceert 50 verschillende smaken schepijs voor gastronomie en handel. Voor de produktie van fruit schepijs gebruikt Bruno Lucchetta alleen vers fruit Zodat het schepijs haar natuurlijke smaak behoud "Smaak en kleur komen dan ook van het pure fruit" Het schepijs op melkbassis is dan ook alleen gemaakt van verse rauwe melk. Daardoor is het een makkelijk verteerbaar schepijs.

Door een gecontroleerd fabrieksproces, zoals pasteurisatie en homogenisatie behoudt het schepijs haar "romige smaak". Door gebruik te maken van zeer hoogwaardig modern vriessysteem, is het mogelijk het constant romig te houden. Er zitten dan ook geen conserveringsmiddelen in het schepijs.

Bruno Gelato heeft de EU erkening en de zuivel licentie . Daarnaast is Bruno Gelato een geregistreerd handelsmerk.

De distributie van deze produkten naar de klanten gebeurt door een erkend internationaal vriestransportbedrijf. De controle gebeurd volgen de HACCP normen door Bruno Gelatto.





Ingezonden persbericht