Aedes

aedesnet.nl

Nieuws

Aedes-OFW-symposium Energiebesparing

16 maart 2007

Aedes organiseert samen met OostFlevoland Woondiensten (OFW) op 13 april 2007 van 10.00 tot 12.45 uur het symposium De wegen naar Rome, energiebesparingsopties voor corporaties. Het symposium vindt plaats in De Meerpaal in Dronten. Het markeert de start van de uitwerking van het plan van aanpak uit het Antwoord aan de samenleving.

Tijdens het symposium wordt ingegaan op voorbeelden uit de corporatiepraktijk en op de plannen van het Kabinet om jaarlijks te komen tot 2 procent energiebesparing. Het programma wordt afgesloten met een discussie over de samenwerking met andere partijen. Het programma moet corporaties handvatten geven om hun eigen mogelijkheden en ambities in beeld te krijgen en deze om te kunnen zetten in concrete plannen.

Aansluitend aan het symposium wordt in De Meerpaal een energiemarkt gehouden voor huurders en andere woonconsumenten, georganiseerd door OFW. Hier worden allerlei mogelijkheden getoond om energie te besparen. Corporaties hebben over het symposium een brief ontvangen. Zij kunnen zich kosteloos aanmelden via de Aedes Infodesk, 0900 - 123 23 33 of via infodesk@aedes.nl.