Nederlandse Kano Bond


28 maart 2007

Bondsvergadering op 14 april 2007

Welkom

Op onze komende Bondsvergadering van 14 april a.s. willen we als bestuur met onze leden¸ met julie in gesprek. Uiteraard zullen we eerst verantwoording afleggen over het afgelopen bestuursjaar. We doen dat aan de hand van het jaarverslag en de jaarrekening 2006.

Verder willen we een kandidaat-bestuurslid voordragen: Dirk Barends. Bekend vanuit de gelederen van de NKB en enthousiast open-kanovaarder. Het is de bedoeling dat hij binnen het bestuur van de NKB¸ naast zn bestuurlijke verantwoordelijkheid voor de gehele NKB¸ zich sterk zal gaan maken voor het toervaren in Nederland.

Daarnaast missen we nog bestuursleden. Formeel zijn we op sterkte met vijf mensen in het bestuur. Op dit moment zijn we echter met drie bestuurders in bedrijf. Graag willen kennis maken met een bestuurder met een financiële achtergrond¸ want die ontberen we. Daarnaast gewoon iemand die het besturen van een landelijke organisatie interessant vindt¸ bereid is om voor de NKB contacten aan te gaan. Met kanovrienden¸ met politiek-bekende personen¸ met de pers. Ook willen we graag in contact komen met mensen die ervaring hebben met sponsoring.

In het afgelopen jaar hebben we ons als de bestuurders georiënteerd op de positie van de NKB. We hebben gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers vanuit de gewesten¸ onze commissies en hun externe contacten. We hebben onze ervaringen¸ een analyse en de conclusies met betrekking tot de positie van de NKB vastgelegd in de Zoektocht naar de toekomst Deze nota zal worden toegelicht op de Bondsvergadering¸ waarna we met de leden¸ met jullie in discussie willen gaan.

Dus¸ van harte welkom op onze Bondsvergadering in april. In Nieuwegein¸ het Huis van de Sport. Kijk even op de website waar t is.

Henk van Dorp¸

voorzitter NKB

NKB Bondsbureau
Postbus 2656
3430 GB Nieuwegein
030 7513750 / info@nkb.nl
Copyright