Museumweekend


Datum: 6 maart 2007

PERSBERICHT

Nationaal Museumweekend: "de kunst van het waarnemen"

Het Nationaal Museumweekend vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 en zondag 15 april. Centrum Kunstlicht in de Kunst is op deze dagen ruimer open: van 11.00 tot 17.00 uur. Bovendien is het museum op deze dagen gratis toegankelijk.

Het thema van het museumweekend is dit jaar "de kunst van het waarnemen". Centrum Kunstlicht in de kunst haakt hierop in door aan alle bezoekers gratis een kijkwijzer aan te bieden, waarin verschillende objecten in het museum worden uitgelicht. De kijkwijzer is voor zowel volwassenen als kinderen een leuke èn leerzame manier om eens met andere ogen een kijkje te nemen in het museum. Laat de kleuren van Woody van Amen op je inwerken, geniet van de lichtobjecten, fantaseer over onvermoede werelden en speel met de "Wand der Sterfelijkheid", kortom: ervaar het museum op een bijzondere manier.

Kijk op www.kunstlichtkunst.nl voor meer informatie.

Centrum Kunstlicht in de Kunst toont moderne kunst rond het thema licht. Het is gevestigd in het eerste Philipsfabriekje, Emmasingel 31 te Eindhoven. T: 040-2755183, F: 040-2757671, E: info@kunstlichtkunst.nl.