Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

100 jaar Velox: Volleybal voor schooljeugd

Korfbalvereniging Velox, die dit jaar 100 jaar bestaat, organiseert in april schoolkorfbalactiviteiten voor de jeugd uit Kralingen-Crooswijk.

Op de zaterdagen 14 april en 21 april geeft Velox bovendien korfbaltrainingen voor alle kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Alle kinderen die het leuk vinden om dan te komen trainen, zijn van 10.00-11.30 uur van harte welkom bij Velox. Let op: de kinderen worden verzocht om 9.30 uur aanwezig te zijn. Het terrein van de korfbalclub bevindt zich aan de J.A. Lebbinklaan 19.

Na de korfbaltrainingen tijdens schooltijd en op de zaterdagen, is het op zaterdag 28 april hoog tijd voor een echt schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 3 tot en met 8. Het is mogelijk dat de kampioensteams doorgaan naar het schoolkorfbalkampioenschap van Zuid-Holland. Het gehele schoolkorfbaltraject is mede mogelijk gemaakt dankzij financiële ondersteuning vanuit het fonds Kansen voor de Sport van Rotterdam Sportsupport. Voor meer informatie kunt u bellen met Cock van der Werf, telefoon: 010-467 82 40 of kijk op de site: www.velox.nl.