Gemeente Alkemade


Open dag nieuwe gemeentewerkplaats

04-04-2007

Burgemeester en wethouders van Alkemade nodigen alle inwoners van Alkemade uit om de nieuwe gemeentewerkplaats te bezichtigen op zaterdag 14 april. De deuren van de gemeentewerkplaats aan het Veenderveld 53 in Roelofarendsveen zijn open van 10.30 tot 13.00 uur.

De afgelopen maanden is hard gewerkt om de nieuwe gemeentewerkplaats te realiseren. De gemeentewerf aan de Korte Goog moest worden verplaatst in verband met de woningen voor het project De Bloemen. Een geheel nieuw gebouw en milieustraat zijn op het bedrijventerrein Veenderveld gebouwd. Het gebouw voldoet aan de eisen van deze tijd, heeft voldoende ruimte voor de opslag en stalling van materialen en de milieustraat is goed toegankelijk. Een gemeentewerkplaats waar we trots op kunnen zijn!

Kopje koffie
Tijdens de open dag op zaterdag 14 april worden om 11.00 uur de winnaars van de wedstrijd 'Verfraai een afvalbak tot bloembak' bekend gemaakt. Iedereen is van harte uitgenodigd voor een kopje koffie en een rondleiding door het gebouw. Voor kinderen is een aparte kinderhoek waar ze kunnen spelen. De milieustraat is deze dag gewoon open van 09.00 tot 11.00 uur.