TROS

StoneSansHilversum, 11-04-2007

Afdeling Marketing & Communicatie

Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 14 april

Radio 2 - 16.00 uur

TREBLE EN LINDA WAGENMAKERS IN TROS MUZIEKCAFE

Zaterdag 14 april is het TROS MUZIEKCAFÉ weer goed gevuld met muzikaal talent uit Nederland, België en Italië. De volgende artiesten komen langs:

TREBLE. Caroline Hoffman en de zusjes Nina en Djem van Dijk breken in 2003 door met 'Ramaganana'. Ze schreven dit lied in hun eigen verzonnen Treble-taal. Na hun songfestivalavontuur zijn ze weer de studio in gegaan en we horen zaterdag hun nieuwe single 'Leave me alone'.

LINDA WAGENMAKERS. Zij verwierf bekendheid met haar rol als 'Kim' in de musical Miss Saigon en door haar optreden op het Eurovisie Songfestival met het nummer 'No Goodbyes' in een zwart-witte podiumvullende jurk. Nu is haar eerste gospel solo-album 'Full Circle' uit.

EVA DE ROOVERE. In Vlaanderen is Eva al veel langer bekend, maar dat ze in Nederland ook succes zou krijgen, is een verrassing. Haar laatste album 'De Jager' is een plaat die zweeft tussen pop en kleinkunst en de single daarvan ('Fantastig toch'), wordt veel gedraaid op Radio 2.

MORBLUS BAND. Deze zeer energieke funky, soul en
bluesband komt uit Italië en tourt van 12 t/m 22 april door Nederland met hun show 'I can't go wrong' (genoemd naar hun inmiddels uitgebrachte zesde cd) en ze zijn zaterdag dan ook te gast in TROS MUZIEKCAFÉ.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Presentatie: Daniël Dekker.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl




TROS