Krajicek organiseert eerste Playground Streetfinals in Ahoy

11.04.2007 / 13:58 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Richard krajicek foundation

Richard krajicek foundation

http://www.krajicek.nl/

10 jaar Richard Krajicek Foundation wordt 14 april grootscheeps gevierd in Ahoy met de eerste landelijke Playground Streetfinals.

Amsterdam, 11 april 2007 - Ruim 800 kinderen afkomstig van alle Richard Krajicek Foundation Playgrounds komen met bussen vanuit het hele land naar Ahoy, dat voor dit evenement volledig getransformeerd is tot één grote playground, om deel te nemen aan basketbal, voetbal en tenniswedstrijden.
De presentatie van het evenement is in handen van Jeroen Smits, bekend geworden als Nederlands eerste Moppentopper.

Naast de wedstrijden zijn er tal van andere aktiviteiten met o.a. een optreden van Yes-R, een roltstoelparcour, een streetrunparcours, een basketbal contest, breakdance demonstraties en uiteraard ontbreken ook de pannavoetbalvelden niet.

Richard Krajicek zal aan het eind van de dag de bekers overhandigen aan de winnaars

Programma 14 april

Start wedstrijden 13.00 uur
Finale wedstrijden 15.30 - 16.30 uur Optreden Yes-R 16.30 - 17.00 uur Prijsuitreiking door Richard Krajicek 17.00 uur

Lokatie: Ahoy, Zuidplein, Rotterdam

1997 - 2007 10 jaar Richard Krajicek Foundation
De Richard Krajicek Foundation zet zich al tien jaar in om het sporten en bewegen van de jeugd in die wijken waar de sportmogelijkheden beperkt zijn te stimuleren. De Foundation heeft als doel om in 2010 in Nederland 50 playgrounds te hebben gerealiseerd.
Hoewel de aanleg van playgrounds belangrijk is, is het positieve gebruik van de playgrounds van veel groter belang. En dat is mensenwerk.