12.04.2007 / 17:05 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Ifaw/australian home made

Ifaw/australian home made

Australian homemade opent op spectaculaire wijze ijsseizoen!

(Den Haag 12 april 2007) Op zaterdag 14 april 2007 opent Australian Homemade op spectaculaire wijze het nieuwe ijsseizoen. De zomer is in aantocht en dat betekent dat de winkels weer worden omgebouwd tot ware ijstempels. Het aantal dagelijks versbereide ijssmaken wordt in april uitgebreid. Ondanks deze uitbreiding blijven de overige producten, zoals chocolade gewoon verkrijgbaar.
IJssculpturen wedstrijd. Om deze feestelijke dag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan organiseert Australian Homemade op zaterdag 14 april in Amsterdam een unieke ijssculpturen wedstrijd. Op het Spuiplein zullen van 12:00 uur tot 18:00 uur tien studenten de strijd met elkaar aangaan om in het zicht van het publiek de mooiste ijssculptuur te gaan maken. Tevens zijn er tal van activiteiten voor het publiek die op deze dag worden georganiseerd zoals de mogelijkheid om te worden gefotografeerd in een groot ijsblok. Door middel van dit evenement vestigt Australian Homemade niet alleen de aandacht op de opening van het ijsseizoen, maar ook op de campagne Flavours of the World, waarbij Australian Homemade een geldbedrag inzamelt dat gedoneerd zal worden aan het IFAW (International Fund for Animal Welfare:www.ifaw.nl). Zij zal de opbrengst van deze actie in gaan zetten voor projecten ter bescherming van de ijsbeer en haar leefomgeving, mede door de gevolgen van de opwarming van de aarde.
Flavours of the World:.In het ijsseizoen 2007, van april t/m september, zal in de winkels van Australian Homemade elke maand een nieuwe smaak ijs worden gevoerd die in het teken staat van één van de zeven continenten die de wereld rijk is.

Australian Homemade staat voor natuurlijke en pure producten en vindt het belangrijk om wat voor de natuur te doen. Zij wil de natuur de natuur houden en daar is de steun aan de ijsbeer een eerste aanzet voor. In verschillende landen wordt de Australian Homemade formule uitgerold door geselecteerde en ervaren Master Franchise partners. Momenteel zijn er meer dan 75 Australian Homemade winkels in onder meer Antigua, Australië, België, Duitsland, Spanje, Jordanië, Koeweit, Nederland, de United Kingdom en de Verenigde Staten. Naar verwachting zal de Australian Homemade formule in de komende jaren uitgroeien tot meer dan 300 winkels wereldwijd.

Australian Homemade gebruikt in haar producten louter natuurlijke ingrediënten. Dat betekent dat er geen chemische of kunstmatige smaak-, geur- of kleurstoffen gebruikt worden. De Australian Homemade winkels zijn trendy en hebben een duidelijk herkenbare stijl. In de winkels wordt het ijs voor de ogen van de klant vers bereid.

Bezoek ook de website: www.australianhomemade.com.

Opmerkingen voor de redactie:
Wij nodigen u van harte uit op zaterdag 14 april in Amsterdam om de opening van het ijsseizoen bij te wonen.

Voor verdere inlichtingen en beeldmateriaal:
Australian Homemade International B.V.
St. Canisiussingel 26b
6511 TJ Nijmegen
Bastian Lamers

024-3650799

Voor nadere informatie over de samenwerking vanuit het IFAW kunt u contact opnemen met Marcel Bertsch, directeur IFAW Nederland via: Monika Schouten, afd. communicatie, tel.:
070-335 50 11 tst.117 E-mail: mschouten@ifaw.org

Het IFAW heeft als missie het welzijn van dieren in de wereld te verbeteren. Daarbij gaat het zowel om huisdieren als om in het wild levende dieren. Het IFAW wil dit bereiken door de commerciële uitbuiting van dieren terug te dringen, natuurlijke leefgebieden te beschermen en dieren in nood te helpen. Meer informatie kunt u vinden op www.ifaw.org