TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum 05-03-2007

TROS VOOR TWEEDE KEER MET MIS(S) VERKIEZING

Na het ongekende succes van de Mis(s) Verkiezing 2006, waarin twaalf mooie, slimme, charmante en doortastende vrouwen met een handicapt streden om de titel Mis(s) 2006, komt de TROS op woensdag 6 juni met de Mis(s) Verkiezing 2007. De presentatie is ook dit jaar in handen van Lucille Werner en Jaap Jongbloed.

Initiatiefneemster Lucille Werner: "Het was vorig jaar ontzettend spannend hoe het allemaal zou gaan. Ik ben dan ook dolgelukkig dat het zo'n erorm succes werd. Ik heb echt duizenden reacties gekregen op het programma uit binnen -en buitenland. Sindsdien hou ik me elke dag bezig met de beeldvorming van mensen met een handicap in ons land. Ik ben heel erg blij dat de TROS het dit jaar opnieuw uitzendt. Ik hoop binnen een aantal jaar op een Europese variant. Dat is mijn ultieme droom."

Geïnteresseerde vrouwen kunnen zich vanaf nu inschrijven. Ben jij mooi, slim, charmant en ambitieus? Heb jij een zichtbare handicap en ben je tussen de 18 en de 28 jaar? Wil jij een jaar lang ambassadeur van Onbeperkt Nederland zijn? Schrijf je dan nu in voor Mis(s) Verkiezing 2007! Misschien ben jij wel degene die zich een jaar lang Mis(s) én ambassadeur van Onbeperkt Nederland mag noemen. Inschrijven kan op www.tros.nl/misverkiezing.

De selectiedag vindt plaats op zaterdag 14 april in het TROS-gebouw. Tijdens deze dag worden 20 potentiële Mis(s)en geselecteerd door een jury. Het publiek kan daarna via internet en telefoon stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat. De twaalf vrouwen met de meeste stemmen zijn te zien in de spectaculaire live-uitzending op woensdag 6 juni.

De Mis(s) Verkiezing 2007 wordt mede mogelijk gemaakt door het Revalidatiefonds.