Bevrijdingsdag Vuurloop met Ursula Aerts

Wat door vuur gaat verandert

HILVERSUM, 20070414 -- Deze sfeervolle bijeenkomst voor jong en oud nodigt uit om ver buiten je huidige grenzen te reiken. Vuurlopen brengt je in contact met je enorme creatieve potentieel, waardoor het onmogelijke opeens mogelijk wordt en je leven van binnenuit transformeert. Het helpt je om richting te geven aan je leven en het geeft je de kans om je vrij te voelen, in een wereld waar angst vaak overheerst en wordt misbruikt.


Vrijwel alles wat vernieuwing geeft, gaat gepaard met een vorm van angst voor het onbekende, maar de vuurlopen met Ursula Aerts eindigen met liefde en harmonie. Vuurlopen geeft een fantastische boost in je zelfvertrouwen en deze vernieuwde kijk op jezelf zal positieve uitwerkingen hebben in je dagelijkse functioneren en resultaat. Deze workshop is informatief en verrassend en geeft je de kans om je leven een ommekeer te geven en te verrijken. Vuurlopen bij Definest leidt tot een innerlijke metamorfose, die leidt tot geluk en successen op zowel je werk, op school als in je privéleven.

Deze wonderbaarlijke ceremonie wordt geleid door Ursula Aerts, oprichtster van Definest. Ursula is een westerse sjamaan en daarnaast gecertificeerd SUNDOOR Master & Corporate Firewalk Instructor, Breathwork- NEI- EE- Practitioner, NLP Master Coach en Leader of Sundoor's Initiation Training is Ursula al jaren internationaal actief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling naar excellentie en meesterschap. Ursula's bekendheid groeit met deze vernieuwende vorm van vuurlopen. Een veel gehoorde uitspraak over haar: Zij geeft geen vuurlopen. Zij is de vuurloop!

Kinderen en volwassenen reizen van ver om een avond met haar en de vuurloop mee te maken. Ruimte, plezier, verwondering, indrukwerkend, verrassend, harmonieus, zijn enkele kernwoorden in de ervaring van deelnemers bij haar. Het zit hem met name in de combinatie van de vuurloop en Ursula, dat de deelnemers zo kunnen ontspannen om hun angsten aan te gaan. Je merkt aan alles dat Ursula er volledig op gericht is, dat de deelnemers voelen hoe bijzonder en speciaal elk van hen is, ongeacht welke achtergrond iemand heeft. Kinderen krijgen hoop en vertrouwen in de toekomst, volwassenen laten los en vinden hun passie, en er wordt ervaren dat je met een groep vreemde mensen in een paar uur harmonie en vrede kunt kun creëeren. Het zal de moeite waard zijn om Ursula Aerts en haar werkzaamheden te volgen in de toekomst.

Belangstellenden voor de vuurloop voor 5 mei kunnen terecht op www.definest.nl voor meer informatie en reserveren. Bellen met 036 5355388 kan ook. Kinderen vanaf 7 jaar zijn welkom. Zij hebben echter wel toestemming nodig van ouder of voogd om mee te doen.



Definest