Ingezonden persbericht

PvdA Rotterdam

----------
Uit: Nieuwsbrief - donderdag 12 april 2007

----------

Op de agenda

zaterdag 14 april 2007 - donderdag 12 april 2007 - 14.30-17.00 uur, inloop vanaf 14.00 uur Bijzonder VROUWENnetwerk bijeenkomst
In januari heeft het Vrouwennetwerk van de PvdA Rotterdam een zeer geslaagde bijzondere bijeenkomst gehad. De aanwezigen vonden toen dat het Vrouwennetwerk dit vaker moet doen.

Welnu, zaterdag a.s, 14 april is het weer zover.
Wat staat er op het rpogramma?

1. Yvonne Bekker, dagelijks bestuurder in de deelgemeente Hoogvliet vertelt over haar ervaringen nu zij een jaar bezig is.
2. Op veel plaatsen in de stad worden activiteiten georganiseerd voor en door vrouwen om hen bij te staan in hun emancipatieproces. Kennen we die activiteiten en de vrouwen die ze organiseren? Zijn er beproefde methodes? Hoe bevorderen onze volksvertegenwoordigsters dat die activiteiten de kans en de ruimte krijgen?
3. In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen hebben we het Vrouwenmanifest gemaakt. Hoe gaat het eigenlijk met de punten die we daarin opnamen? Werken onze volksvertegenwoordigsters en bestuursters ermee?
4. Actueel is natuurlijk de situatie in de partij. Twee slechte verkiezingsuitslagen, de commissie Vreeman, de Woutertapes enzovoort. Hoe kijken wij daar tegenaan en hoe laten Rotterdamse PvdA vrouwen hun stem in deze discussies horen? Kan het anders? Moet het anders?
5. We komen vast niet aan alles toe maar sluiten in elk geval af met het drinken van een glas.

We hopen dat jullie weer met net zo velen als in januari aanwezig zullen zijn.
Wil je meer weten of reageren, dat kan bij Mieke ( wcsandifort@hotmail.com ) of Els (e.kuyper@chello.nl) of Petra (petra.reijntjes@wanadoo.nl)
Locatie: Rotterdamse Volksuniversiteit, Heemraadssingel 275/277
Contactpersoon: Petra Reijntjes

Deze nieuwsbrief verschijnt wekelijks. Bijdragen voor de nieuwsbrief kunnen worden gestuurd naar: pvda@stadhuis.rotterdam.nl o.v.v. 'Nieuwsbrief". Ook uw op- of aanmerkingen kunt u daar kwijt.

De bijdragen in deze nieuwsbrief vertegenwoordigen niet automatisch het standpunt van de PvdA Rotterdam.